DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 44

3. juli 2015

Åh, for noen herlige dager vi har her i Sør-Norge nå! Når det er så varmt at man egentlig vil gå i skyggen (men det kan man jo ikke innrømme egentlig) DA er det virkelig sommertemperaturer altså! Det gjelder å nyte mens man kan, for om noen dager kan det være pissregn og kaldt igjen. Det er mulig vi må se langt etter så varme somre som vi har hatt de to siste årene, men jeg håper håper håper! Spesielt utover i juli, for da skal jeg ha ferie! 🙂

Ingen ferie ennå, nei, så her kommer det tre fine DIYs som vanlig. I dag er det ikke noe spesielt tema, men ting jeg liker og som jeg tror dere kommer til å sette pris på også. Jeg håper du nyter sommer og kanskje ferie allerede, og har du tid må du sette deg ned og lage noe. Da kobler hodet ut, jeg lover!

Ha ei herlig helg!

3d-printet sangtekst // 3d printed song lyrics

DIY-3d-printed-song-lyricsKilde: Antonius Bui

Ser du hva dette er? Eller.. nå har jeg jo allerede skrevet det i overskriften, da… 😉 Dette er faktisk en sangtekst i 3D! Jeg er kanskje over middels interessert i 3D, påvirket som jeg er av min kjære som jobber med 3D-design både profesjonelt og privat. Jeg har kanskje nevnt det før, men her hjemme har vi tre 3D-printere og mange kule ting som er laget med dem. Men ikke tekst! Jeg tror dog denne er skrevet med en 3D-penn, men guess what, vi har det her også, vi! 😀 Kanskje dette må bli mitt lille ferieprosjekt? Teksten på bildet er laget av Antonius Bui, en kunstner med base i USA.

Les også: Soveromsinspirasjon, 8 soverom du vil elske (i)!

DIY pute med frynser // Stitched tassel pillow

DIY-Stitched-Tassel-Pillow-TutorialKilde: Fall for DIY

Dette var en «piece of art» jeg også falt litt for. En slags frynsepute som ser ut som noe som er vevd. Her har Francesca med bloggen Fall for DIY tatt en helt vanlig hvit plain pute og tråklet inn svarte garntråder. Ikke verre enn det! Sjekk Fall for DIY for å se fremgangsmåten og hvor det er lurt å starte!

Les også: Slik syr du putetrekk

DIY måneglobus // Moon globe

DIY_moon_globeKilde: Make my lemonade

Føler du at du befinner deg på månen det meste av tida, kan det jo være smart å lage deg en måneglobus sånn at du finner fram? 😉 Neida, men en litt utdatert sliten globus kan bli superkul som måne, og her har de flinke folka med bloggen Make my lemonade gjort akkurat dét. Med litt tålmodighet, spraylakk og litt annet utstyr er du good to go. Også må du kanskje kunne litt fransk, men ikke nødvendigvis siden bildene som beskriver fremgangsmåten er ganske detaljerte.

Les også: Lag ei kul blomsterpotte av en gammel papirpose

– Ann Merete

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.