jobb sommer Ukategorisert

Sommerferie neste

10. juli 2015

Jeg veit ikke om noen la merke til det, men i dag kom det altså ingen tre fine DIYs. Nå er det nemlig tid for FERIE og det håper jeg du tar deg snart også! Jeg kommer tilbake i august for fullt, før det blir det kanskje bare litt sporadisk ferieblogging.

I mens kan du jo ta en titt på mitt aller siste oppdrag! Jeg har laget nytt bloggdesign for interiørnettbutikken Frøken Rosa, i tillegg til at jeg har tatt bilder og blogget for henne. Jeg har til og med sendt ut nyhetsbrev! Gøy å gjøre hele pakka for en kunde, altså. Jeg skal blogge fast for Frøken Rosa framover, så ta en titt på blogg.frokenrosa.no for å se noen fine piknik-bilder vi tok! (Du finner også et utrolig godt tilbud der inne i anledning ny blogg, verdt å få med seg!)

piknik_frokenrosa05Foto: Ann Merete Slåttland

GOD SOMMER ALLE FINE BLOGGLESERE!

– Ann Merete

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.