collage inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Ny uke, nye muligheter

3. august 2015

monday_moodboard01Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Jeg har nevnt det før og sier det igjen; mandager er ikke favorittdagen her i gården. Det har blitt betydelig bedre etter at jeg begynte å jobbe for meg selv, da har jeg nemlig muligheten til å ta en litt roligere start på uka. Ikke stresse opp klokka halv sju, gå i svime ut i dusjen og klatte på noe sminke før jeg sluker frokosten omtrent samtidig som jeg jogger til jobb. Nei, her er det sunn frokost jeg har tid til å lage ordentlig, sammen med scrolling på mobilen og god kaffe i joggingsen mens jeg gjør meg klar til ei ny god arbeidsuke som gjelder nå. Jeg unngår å legge møter eller trening til mandag morgen, jeg trenger liksom denne litt rolige starten. Jeg veit at det kanskje ikke vil være slik for alltid, så jeg nyter det nå når jeg kan.

For å lage mandagen enda bedre, har jeg forberedt et lite moodboard til inspirasjon og glede. Noen bilder jeg håper både dere lesere og jeg selv kan titte på og få følelsen av at «yes, denne mandagen skal bli bra»! Og nå er det jo første jobbmandag for mange etter en lang og god ferie, så da trenger man ihvertfall en liten piff, tror jeg. Det handler jo egentlig mye om innstilling og hvordan man mentalt forbereder seg. Tenker man på forhånd at dette blir kjipt, så gjør det kanskje det, gjør vi det motsatte blir det kanskje bra!?

Jeg er ihvertfall klar for å sette i gang arbeidsuka nå, og har mye på programmet. Denne uka inneholder både kataloglansering for IKEA, redaksjonsmøte, blogginnlegg for kunde, jobbing med forskjellige bloggdesign, artikkelskriving, instagramming, styling og foto, blogging… ja, og masse mer gøy! Jeg veit egentlig ikke helt hvordan jeg skal få tid til alt, sånn i tillegg til trening, venninnemiddag og klesvask.. men det er vel bare å innstille seg. Jeg får til det jeg vil! 🙂

Jeg håper du får ei flott uke og en finfin mandag!

-Ann Merete

//English recap
I’ve mentioned it before and I might as well say it again; Monday is NOT my favourite day of the week. It is much better after becoming selfemployed though. Now I have time to start the week a bit slower and calmer, and not stress out to go somewhere. I like to make a healthy breakfast, scroll through my phone and have a cup of coffee in my sweatpants as I prepare myself for a new week. I know this might not last forever and for that reason I enjoy it even more.

To make Monday’s even better, I’ve prepared this little moodboard for inspiration and joy. I hope this pictures will make both myself and you think «yes, this Monday will be good!». It’s the first Monday after vacation for many of us and we need this little push. I think it has much to do with how we mentally prepare ourself and positive thinking helps a lot!

At least I’m ready to start the week now and I have a lot on my to do list. Most of it is fun stuff so I guess I’ll manage to do most of it!
I hope your Monday and your week will be a good one!

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.