blomster plantasjen samarbeid stue styling

Grønne planter for interiøret og humøret

6. august 2015

//Reklame – I samarbeid med Plantasjen

Visste du at det å tilføre grønne planter i interiøret har positiv effekt på både humøret, energien og konsentrasjonen for oss mennesker? Og ikke nok med det. Grønne planter gjør underverker for lufta og inneklimaet også! Selv er jeg stor fan av grønne planter og synes det er en nødvendighet for å skape både trivsel og liv i hjemmet mitt. Det var på tide å fornye seg litt på plantefronten etter en litt tørr sommer (innendørs *kremt*), så på oppdrag fra Plantasjen har jeg frisket opp stua vår med nye grønne tilskudd.

Under her kan dere se før-bildet, en ganske kjedelig og blass vinduskarm med en avblomstret orkidé som eneste selskap. Hvordan det ble etter at jeg pyntet opp med grønne energibomber kan dere se i gjesteinnlegget mitt på bloggen til Plantasjen: Leve med planter.

gronne_planter_annmerete01

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

//English recap
Did you know that green plants affects our energy, mood and concentration in a positive way? And that’s not all. The indoor air quality gets much better from having green plants in your home! I’m a big fan of green plants and think it’s a «must have» in my interior. They add life and I enjoy to be surrounded by them. After the summer it was time to buy some new plants, and on assignment from Plantasjen I’ve freshened up our livingroom with some greens.

Above you can see the before picture. A boring white windowsill without life. How it turned out after I styled and fixed it with new green plants you can see on Plantasjen’s blog «Leve med planter / Living with plants».

1 kommentar

  • Svar Floor Tiles 12. januar 2017 at 22:40

    Love a few good green leafy plants – they make a house a home in my opinion!

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.