blomster DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 45

7. august 2015

Fredag – hurra! Nå er ferien definitivt over, og tre fine DIYs er tilbake! Jeg må innrømme at det var godt med en liten pause, med tid til å tenke på litt andre ting enn å endevende Pinterest for gode idéer 😉 Nå er jeg imidlertid klar for ny insprasjon og jeg håper du er det også!
Siden jeg er i litt «grønne planter-modus» om dagen, tenkte jeg at denne fredagens tema måtte ha noe med planter å gjøre. Her har jeg funnet tre DIYs med måter du kan vise frem blomster og planter på – enjoy!

Og du – ha en feiende flott fredag, da! 🙂

DIY Plantehenger i tre // Square Hanging Planter

Fall-For-DIY-Sqaure-Hanging-Planter-how-toKilde: Fall for DIY

Denne morsomme plantehengeren er laget av Francesca med bloggen Fall For DIY. Her har hun kuttet til fire biter i tre som hun har limt sammen og deretter bundet noen tau rundt. Kanskje et prosjekt for dem som ikke har tålmodighet til å kaste seg over et makraméprosjekt? Dette ligner jo litt, men ser betydelig mye lettere ut. Besøk Fall For DIY for å se hvordan du lager denne.

Les også: Flere fine vase- og potteidéer!

DIY Äng-vase fra KLONG // Äng vase from KLONG

DIY_Klong_vaseKilde: Atilio

Den vakre Klong-vasen er virkelig et lite smykke i seg selv. Om du ikke har råd til å investere i en ny, går det an å gjøre som Sandra med bloggen Atilio har gjort her. Hun har tatt en helt vanlig glass-skål, netting og gullspray. Og skålen er fra loppemarked, så nå veit jeg hva jeg skal leite etter når loppehøsten starter snart. Sjekk innlegget på Atilio for å se hvordan du også kan lage en slik vase!

Les også: Lag ditt eget plantebilde

DIY plantestativ // Wire Plant Stand

DIY_PlantStandKilde: The Merrythought

Jeg digger enkle DIYs, og dette plantestativet som jeg fant borte hos Caitlin med bloggen The Merrythought er vel nesten så enkelt som det går an. Dette er nemlig en gammel lampeskjerm – eller innmaten kan man vel si da. Det er kult at plantene står i litt forskjellige høyder og dette passet jo perfekt til terracotta-pottene. Nok en ting å se etter på høstens loppemarkeder, altså! Besøk gjerne The Merrythought for eksakte beskrivelser på hvordan hun lagde denne.

Les også: Flere fine plante-DIYs!

– Ann Merete

//English recap
Finally Friday and the vacation is over! Three nice DIYs are back and today’s theme is plants. Or things to display plants in will be more correct to say 🙂 Take a look at the links to see how you can make these cool things!
Square Hanging Planter – Fall for DIY
Äng vase from KLONG – Atilio
Wire Plant Stand – The Merrythought

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.