event ikea Ukategorisert

Bærekraft og kjøkkenliv fra IKEA

8. august 2015

/sponset event/

Onsdag denne uka var jeg på lanseringsfest for den nye IKEA-katalogen på popup-restauranten til IKEA på Grünerløkka! «Ätbar» er et litt spesielt spisested der gjestene blir oppfordret til å ta med seg en råvare eller flere de har til overs hjemme, som kokkene på Ätbar, med Andreas Viestad i spissen, kan lage noe godt ut av. Det ligger i Nordre gate 15 på Grünerløkka (rett bortenfor Vinmonopolet) og vil være åpent fram til tirsdag 11. august med forskjellige workshops i tillegg til restauranten! Se mer informasjon her.

På lanseringsfesten fikk vi en smakebit av det restauranten kommer til å tilby av mat, musikk, noe godt i glasset og selvfølgelig smakebiter fra utvalget i varehusene. Årets tema er bærekraft og kjøkkenliv, eller for å si det med IKEA sine ord «Alt dere trenger for å være sammen». Her er noen bilder jeg tok fra Ätbar, samt noen fra IKEA helt nederst.

ikeakataloglansering02

ikeakataloglansering03

ikeakataloglansering04

ikeakataloglansering05

ikeakataloglansering06Foto: IKEA

ikeakataloglansering07Foto: IKEA

ikeakataloglansering08Foto: IKEA

– Ann Merete

//English recap
Earlier this week I went to the launch party for the new IKEA catalogue! IKEA has opened a pop up restaurant located at Grünerløkka, where everyone can stop by and enjoy a meal, or attend workshops if they like. (More info here). The theme for the new catalogue is sustainability and kitchen life, or as IKEA says it «All you need to be together».

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.