blogganbefaling Ukategorisert

BLOG LOVE ~ by THERESE KNUTSEN

9. august 2015

thereseknutsen_logo

Det finnes så utrolig mange fine blogger der ute, med masse inspirasjon, vakre bilder og gode idéer. Noen av disse bloggene blir favoritter fordi de har det der lille ekstra. Det som gjør at de virkelig skiller seg ut. Noen gjør det med bilder, andre med tekst. Også er det de som er supergode på det de driver med og som man ser skikkelig opp til. En av disse er Therese Knutsen som driver bloggen med samme navn. Hun er interiør- og hagedesigner av yrke, og tar med seg profesjonaliteten sin inn i bloggen. Jeg kan ikke se meg mett på de lekre bildene hennes av interiør, mat og inspirasjon. Med nyoppusset hus i Ålesund har hun mange gode idéer på lager, som TV-løsningen dere ser på et bilde litt lenger ned her, innebygde skap på kjøkkenet og ei smart DIY-hylle i stua. I tillegg til interiør og hage er hun flink til å trylle fram lekre matretter også, noe hun stadig vekk deler på bloggen.

Jeg er så heldig at jeg kjenner henne utenfor bloggen også, noe som egentlig bare gjør det enda lettere å anbefale bloggen hennes. Hun er nemlig like hyggelig som hun er dyktig!

Ta en titt på www.thereseknutsen.no for å bli inspirert! Alle bildene under er lånt fra Therese Knusten.

thereseknutsen01

thereseknutsen05

thereseknutsen02

thereseknutsen03_

thereseknutsen06

thereseknutsen07

thereseknutsen04

– Ann Merete

//English recap
Today’s blog love goes to Therese Knutsen! She is a Norwegian interior and garden designer who has a beautiful and inspiring blog. She blogs about her new house, smart ideas, interior and garden design, food recipes, color inspiration and other beautiful things. I’m lucky to know this clever woman personally as well, and that makes it even easier to recommend her blog to you! Take a look at www.thereseknutsen.no, you won’t regret it 🙂 All images are from Therese Knutsen.

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.