collage inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Monday mood be good

10. august 2015

Ah, denne helga har vært fantastisk! Vi fikk endelig reist ned på hytta til svigers på Lyngør og har nytt sola og sjøen. D-vitaminer altså, må aldri undervurderes! Av diverse grunner har vi ikke fått vært nedover i sommer før nå, så det har egentlig vært et lite savn. Jeg visste ikke hva Sørlandssommer var før jeg møtte kjæresten min for snart 10 år siden, men etter det har det blitt tradisjon å reise hit en tur hver sommer. Her er det rolig stemning, bølgeskvulp, tauverk som knirker, hvite hus og måkeskrik i skjønn forening. Jepp, måker er faktisk helt greit på Sørlandet, men ikke så mange andre steder 😉

Jeg tenkte jeg ville fortsette med mandagsmoodboard, siden jeg digger å dele inspirerende bilder med dere! Dette er bilder jeg kommer over og har favorittmerket, siden det er et eller annet ved dem som snakker til meg. Noen inspirerende sitater tar jeg også med, for jeg synes det gir meg motivasjon å se dem. Noen synes kanskje det bare er teit med sånne «Just do it»-greier, men det kommer jo an på hvordan man velger å se på det. Innstillingen du har rett og slett. Jeg pleier faktisk å legge ut motiverende ord jeg finner på behappy.me på Snapchat’en min og har fått tilbakemelding fra folk at de liker det! (Følg meg gjerne på annmeretes om du også vil se).

Jeg håper uka di blir god og at lageret med energi, motivasjon og inspirasjon er på pluss-siden. Hvis ikke er det helt lov å drømme seg litt bort i disse bildene før du setter i gang uka 🙂
monday_moodboard02Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

– Ann Merete

//English recap
Ah, this weekend has been fantastic! Finally we made time to go to my in law’s cabin in the south of Norway. Sea, sun and D vitamins so much needed! I thought it was a good idea to make another Monday moodboard post for you (and for myself!). I find so many beautiful and inspiring pictures that just talks to me. Like the motivating quotes, beaufitful interior photos or just nice photos.

I hope you’ll have a wonderful new week, with lots of energy, motivation and inspiration!

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.