DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 46

14. august 2015

Er du klar for litt ny fredagsinspirasjon? Jeg håper det! 🙂
I skrivende stund er det torsdag her og jeg har satt på meg skylapper fordi det er så rotete, møkkete og støvete her hos oss. Det toppa seg litt i stad da jeg fant inntørket kattegulp halvveis opp på fillerya under pianoet. Sånt man ikke helt legger merke til om man ikke ser nøye etter. Og fillerya ligger under det blytunge pianoet og er ikke bare å ta med seg for å spyle i dusjen. Nei, her måtte det vaskefille til! Den fine eikegreina jeg tok med fra Sørlandet og satte i en stor vase på gulvet hadde visst med seg en del små svarte leieboere med mange bein… vi har en ekstra TV-benk som står i veien i stua siden jeg kjøpte ny før den gamle ble henta. Nå venter jeg på han som skal hente den gamle.. kommer du snart? 😉 Tørkestativet står også på utstilling med klesvask, noen driver og tar bilder på stuebordet og har okkupert det med diverse ting (ikke meg) og sofaputene vi for øyeblikket ikke bruker ligger i en haug på gulvet. For vi har ikke plass i noe skap til dem… puh! Ikke akkurat noe motiverende fredagsinnlegg kanskje, men en titt inn på realiteten! Det er som regel ikke ryddig og shinet i et interiørbloggerhjem heller…

Kanskje jeg finner tid og motivasjon til å rydde og vaske litt i helga, jeg håper det! Jeg har jo i grunnen planer om å gjøre noen små forandringer med fargene på puter og pynteting her, og har selvfølgelig lyst til å ta bilder av det! Jeg tviler på at du har så lyst til å se rotete bilder fra stua mi (vel, hvis du faktisk HAR det må du sjekke Snapchat’en min: annmeretes) så jeg skal se hva jeg får til.

I mens kan du jo kose deg med disse fine DIY-prosjektene jeg har funnet fram til her. I dag er det ikke noe spesielt tema, men ting jeg liker. Og ting som har rosafarge i seg, haha 🙂 God helg, fine leser!

DIY fargerik oppslagstavle // Color Block Mood Board

DIY_color_block_moodboardKilde: A Beautiful Mess

Dette synes jeg var en smart idé om du ikke har lyst til å henge opp ting rett på veggen. Rachel fra den alltid inspirerende bloggen A Beautiful Mess har laget denne flyttbare oppslagstavla av ei MDF-plate og maling. Hun har brukt ganske sterke farger, og det kan jo være et tips om du har lyst til litt mer farger i hjemmet uten å male veggen! Skulle ønske jeg hadde plass til en sånn her, men jeg skal ihvertfall lagre idéen og ta den fram igjen den dagen jeg får det studioet jeg drømmer om 😉 Sjekk A Beautiful Mess for å se nærmere beskrivelse.

Les også: Flere fargerike DIYs!

DIY Månepute // Moon Cushion

DIY-moon-cushionKilde: Randomly Happy

Aw, er ikke denne puta søt? Elena med bloggen Randomly Happy har laget den av en gammel genser, litt filt og tekstilmaling. Hun ble inspirert av plakaten «Für Neil» av Martin Krusche og jeg synes det ligner! Passer kanskje best på et barnerom, men jeg hadde i grunnen likt å ha en sånn i sofaen, jeg. Sjekk fremgangsmåte på Randomly Happy.

Les også: Søte DIYs til kjæledyret ditt!

DIY Hexagon-brett av skinn // Leather Hexagon Vanity Tray

DIY-Hexagon-trayKilde: Sugar & Cloth

Jeg tipper det er mange av dere som liker hexagonbrettene fra HAY? Jeg liker dem ihvertfall, selv om jeg ikke har dem (kan jo ikke kjøpe alt jeg har lyst på heller…). Jeg kan kanskje lage et par selv i stedet? Disse brettene er laget av Teri fra The Lovely Drawer som gjesteblogger denne idéen hos Sugar & Cloth. Hun har brukt tykk kartong som base og så limt skinn utenpå – smart! Du finner fremgangsmåte og mønster til å laste ned på Sugar & Cloth.

Les også: Flere fine DIYs laget av skinn og lær!

God helg!

– Ann Merete

//English recap
Are you ready for some new DIY inspiration? I hope so! Take a look at these nice ideas I found on some cool blogs:
DIY Color Block Mood Board – A Beautiful Mess
DIY Moon Cushion – Randomly Happy
DIY Leather Hexagon Vanity Tray – Sugar & Cloth

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.