farger inspirasjon interiør trend Ukategorisert

Hot right now: Mørkegrønn

16. august 2015

Noen ganger får jeg en liten følelse av at noe er på gang i interiørverdenen. Som regel er det fordi jeg ser at noen av de store trendsetterne gjør det, og da har jeg på følelsen at en del andre får lyst til å gjøre det samme. Før sommeren skrev jeg at jeg trodde mørkeblått kom til å bli hot nå i høst, og det tror jeg fortsatt! Men så er det noen som går det ekstra lille skrittet og velger bittelitt annerledes. Som Designlykke og Med et lekent sinn med sine modige valg på veggfarge og sofafarge! Grønn har jo forsåvidt vært i trendbildet lenge, men mest på planter og i litt lysere veggfarger. Den dype mørke grønnfargen synes jeg ikke vi har sett så mye av ennå.

hotrightnow_designlykkeFoto: Designlykke / Henriette Amlie Kalbekken

Henriette ble lei av hvite vegger og malte veggen ved spisebordet grønn! Såå lekkert sammen med gulldetaljene, synes jeg! Mer info om fargen hos Designlykke.

hotrightnow_medetlekentsinnFoto: Med et lekent sinn / Ann-Beate Sandy

Ann-Beate har kjøpt en helgrønn sofa! Noen av oss tør jo bare å endre interiøret med noen sofaputer i nye farger, men her har AB altså gått hele veien. Modig og kult, synes jeg! Sammen med lyst tre blir det helt nydelig. Sjekk mer informasjon om sofaen på Ann-Beates Instagram.

Hva tenker du om mørkegrønt i interiøret?

– Ann Merete

//English recap
Earlier this summer I wrote about dark blue and my predictions about it becoming the trend color this fall. I still think it’s on, but I see that some are adding dark green as weel. Trendsetters like the bloggers Designlykke and Med et lekent sinn have done just that, with wall color and a green sofa. What do you think about dark green as a trend color?

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.