collage inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Hey, it’s Monday! La oss få en god start

17. august 2015

Hei du på mandag!
Da braker det løs med ei ny uke, er du klar?
Etter ei litt hanglete uke med en innpåsliten forkjølelse håper jeg denne uka blir bedre. Du vet når man ligger halve natta og tørrhoster og på dagen føles hodet som et blylodd? Vel, jeg har litt for mye å gjøre framover til å være mer syk nå, nemlig.. so go away cold!
Denne uka har jeg tenkt å proppe full av jobb og blogging, for i neste uke braker det løs med pressevisninger og events. Utrolig gøy å ha muligheten til å være med på, derfor vil jeg gjerne sette av tid til det også. Men dæven som to do-lista fyller seg opp, da! Haha.. får jo bare være happy for at det er masse å gjøre, egentlig 🙂 Og ikke nå til helga, men neste, er det klart for ny kick off med United Bloggers også. Forrige gang var det et meget bra opplegg, så jeg forventer vel egentlig ikke noe dårligere denne gangen 😉

Tilbake til uka vi akkurat har startet på… Sånn i tillegg til å sitte foran PC-skjermen må jeg en tur til kiropraktoren i dag. Nakken har nemlig låst seg litt. Ikke noe store greier, men noe den gjør i blant om jeg sitter med nesa litt for langt ned i mobilen og ikke tenker over ergonomien… Deretter må jeg på Plantasjen for å handle inn litt (sponset) til et nytt gjesteblogginnlegg jeg skal lage for dem denne uka – gøy! Jeg har også et annet samarbeid på trappene som du snart vil se her på bloggen, gleder meg til å vise deg – det vanker en spennende giveaway!

Jeg håper DU får ei fin uke og at mandagen din blir enda bedre med dette mandags-moodboardet! Som du ser er jeg i litt grønt humør i dag 😀

monday_moodboard03Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

– Ann Merete

//English recap
Hey you!
New week – are you ready? Last week was a bit bad for me as I’ve caught a cold. Hopefully this week’ll be better – well it just has to be since my to do list is more than full! I have a lot of work and blogging to prepare, as next week will be full of press events! So fun to be able to attend, but kind of time consuming… I want to attend though, since I actually have the opportunity now being self employed 🙂

Have a nice week – and enjoy my new Monday Moodboard! I’m in kind of a green mood today 😉

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.