DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 47

21. august 2015

Da var det fredda’n igjen, da, dere!
Opp med hånda de som IKKE liker fredager. Finnes det noen av dere? Jeg håper i grunnen ikke det 😉
I Oslo har vi vært velsignet med et alldeles nydelig sommervær i det siste, og det gjelder flere deler av landet har jeg skjønt. Høyest på ønskelista nå står derfor et utekontor med wifi! Det er jo nesten litt for gæli å sitte inne nå, men må man så må man. Jeg har ikke tid til noe annet for å si det sånn…

Denne helga skal brukes til mye jobbing, interiørfoto, baking, feiring av 1-årig fadderbarn og enda mer jobbing.. Mest mulig må forberedes før neste ukes pressevisningsmaraton begynner! Hva skjedde med at alt skal skje samme uka? 😀 Jaja, moro blir det!

Dagens tre fine DIYs er noen fine ting jeg tilfeldigvis kom over. Jeg håper noen får lyst til å prøve seg på et prosjekt nå? Det er ikke så lett å finne tid til å lage så mye for min del, men jeg satser på at høsten kan by på noen koselige stunder med hobbyprosjekter. Det burde jeg jo bare sette av tid til!

Jeg håper helga di blir bra, skal du noe spennende? Del gjerne med meg i kommentarfeltet om du har lyst. Og forresten.. er det interessant at jeg bytter til WordPress-kommentarfelt i stedet for Disqus? Det betyr at man slipper å lage bruker og logge seg på osv. Rop ut hva du synes da, vel! 🙂 Og god helg!

DIY Oslo Knoppvase // Oslo Bud Vase

diy_oslo_knoppvaseKilde: For the Makers

Dette skal være en etterligning av noe som heter Oslo knoppvase. Jeg er ikke helt sikker på hva en Oslo knoppvase er for noe, er det en designvase fra Oslo? Noen som vet? Jeg synes uansett denne DIYen var så fin at jeg ville ta den med. Den er delt av For the Makers, og de viser hvordan man lager den steg for steg. De har brukt gips, et reagensrør og en glassplate. Sjekk her for mer informasjon.

Les også: Lag din egen dot-vase med et tomatsausglass og ullkuler!

DIY bokstavtavle i tre og akryl // Acrylic Message Board

DIY_acrylic_message_boardKilde: A Beautiful Mess

Det er stadig populært med lysbokser du kan skrive ord på, og mens du sparer til en sånn kan du jo kanskje lage denne i tre så lenge? Her har jentene i A Beautiful Mess laget en tavle i tre, der man kan sette på bokstaver i akryl. Her finnes det jo et hav av muligheter til ord man kan lage, eller.. de kan vel kanskje ikke være lenger enn 4 bokstaver, da 😉 Sjekk innom A Beautiful Mess for å se mer!

Les også: Tre fine DIYs som hjelper deg å bli mer organisert!

DIY strikket stolpute // Knitted Chunky Seat Pad

DIY_strikke_stolputeKilde: Lebenslustiger.com

Denne stolputa ser såå god ut å sitte på! Det er tyske Anette med bloggen Lebenslustiger.com som har laget denne. Hun har lagt opp med fingrene og strikket med svære pinner! (Se hvordan her). Du må ha skikkelig tjukt ullgarn for å få til dette, noen som vet om hvor man kan skaffe til veie slikt her i landet? Jeg fikk så lyst til å lage en sånn! Du får nærmere forklaring hos Lebenslustiger.com.

Les også: Drømmestolen fra HAY jeg har på kontoret mitt!

– Ann Merete

//English recap
DIY Oslo Bud Vase – For the Makers
DIY Acrylic Message Board – A Beautiful Mess
DIY Knitted Chunky Seat Pad – Lebenslustiger.com

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.