inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Let’s get this week started

24. august 2015

Det er siste uka i august og jeg lurer på hvor hele denne måneden ble av…? BANG så er det liksom… nesten høst. Den siste uka av august må jo derfor nytes til det fulle, ikke sant? Nå begynner vel de fleste å bli aklimatisert fra ferien og det er lettere å stå opp om morgenen. Eller… who am I kidding? Haha, jeg tror nesten jeg savner det A-mennesket jeg en gang i tida var. Jeg veit ikke om det er alderen eller tung påvirkning fra det B-mennesket jeg lever sammen med, men det er verre å komme seg opp om mårra’n enn det noen gang har vært. Så lenge jeg kan starte mandagen litt rolig, gjør ikke det så mye. Det kan jeg jo heller ta igjen på ettermiddagen. Heldig sånn sett når man bestemmer over egen arbeidsdag 😉

Denne uka blir mer hektisk enn på lenge med pressevisninger om dagen, trening(er), møter, gave- og interiørmesse og sist, men ikke minst kick off med United Bloggers på Geilo til helga. Når jeg har sånne uker foran meg må jeg planlegge godt, puste med magen og prøve å ikke la meg stresse. Det er jo ting jeg vil være med på, det er bare at alt skulle være i samme uke! I dag er det pressevisninger for Rosendahl, Royal Copenhagen og Magnor på programmet, og i morgen er det Alessi og Jotun. Kanskje jeg ser noen blogglesere der?

Sånn oppi alt har jeg startet på et ganske strengt kostregime nå, for nå er jeg bare nødt til å stoppe i riktig tid slik at buksene ikke blir for trange. Jeg har tenkt at jeg skulle skjerpe meg siden januar, men… den viljestyrken har liksom blitt litt gjemt og glemt bak altfor mye annet å tenke på. Sånn kan man jo ha det for alltid, eller så må man bare ta tak en gang. Jeg tenker at jeg lever etter mottoet til den siste sesongen jeg så av Slankekrigen USA: «NO EXCUSES»! Jeg er ikke heeelt der enda, ihvertfall med tanke på (egen)trening, men hvis jeg får kostholdet ordentlig i balanse så følger resten med, I know it. Oppdaterer dere kanskje litt underveis på det, om det er av interesse 😉

Jeg håper DU får verdens beste start på uka og at mandagen din blir så bra som du vil ha den.

-Ann Merete

monday_moodboard04Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.