iittala samarbeid

Nye duggdråper fra Iittala

24. august 2015

//Reklame – I samarbeid med Iittala

Har du lyst på noe som blir lagt merke til på bordet? Iittala lanserer i disse dager drikkeglass og krukker i den populære serien Kastehelmi. Kastehelmi betyr «duggdråper» på finsk, og det er nettopp duggdråper om morgenen fra den finske naturen designeren ble inspirert av. Allerede i 1964 utformet Oiva Toikka denne serien, og den ble relansert i 2010 med tallerkner og små skåler. Etter det har det kommet flere produkter i serien, og nå altså drikkeglass og oppbevaringskrukker. Jeg var så heldig å få låne noen produkter med hjem og har tatt noen bilder så du får se.

iittala_kastehelmi02

De nye krukkene kommer med smarte lokk som har en silikonring på innsiden slik at krukkene blir lufttette. Dermed kan krukkene brukes til oppbevaring av mat på kjøkkenet, stæsj på badet, blyanter på kontoret eller blomster på bordet. Mulighetene er mange – du velger selv! Iittalas filosofi handler nettopp om multifunksjonalitet og allsidighet og spesielt de nye krukkene gjenspeiler dette. Selv planlegger jeg å bruke de store krukkene på kjøkkenet når vi får pusset opp, det kommer til å bli så fint med litt fresh oppbevaring til f.eks. sukker og havregryn. Eller hva med te-poser? De små synes jeg er fine som pynt på bordet. Hva med å servere syltetøy eller smør i dem?

iittala_kastehelmi03

De nye krukkene og glassene kommer i flere farger; klar, grå og ørken. I tillegg finnes glassene i en lyseblå fresh farge. Glasset er gjennomfarget og vil dermed hverken falme eller blekne. Du kan se mer inspirasjon og lære mer om Kastehelmi og Iittala på deres Facebookside.

iittala_kastehelmi04

PS: Følger du med litt senere denne uka kommer jeg til å ha en giveaway med disse flotte produktene, så titt innom 🙂

iittala_kastehelmi05

iittala_kastehelmi06

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

//English recap
Iittala is launching some new products in their Kastehelmi range this fall. Drinking glasses and some practical jars with lids in new beautiful colors. Kastehelmi was designed by Oiva Toikka in Finland in 1964, and was relaunched in 2010. Kastehelmi is one of Iittala’s most popular ranges and it’s easy to understand why when you see the beautiful design.

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.