giveaway iittala konkurranse samarbeid

Giveaway! Vinn vakre Kastehelmi-produkter fra Iittala

27. august 2015

//Reklame – I samarbeid med Iittala

Tidligere denne uka viste jeg dere noen av de fine nyhetene i Kastehelmi-serien fra Iittala. Nå har jeg fått lov til å gi bort 4 glass og 2 krukker i valgfrie farger til en heldig bloggleser! Under ser dere Facebook-posten min der dere blir med på giveaway’en. Skriv JA i kommentarfeltet for å bli med i trekningen (og husk å like Iittala på Facebook hvis DU vil vinne).

GIVEAWAY ER AVSLUTTET.

iittala_giveaway02

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.