DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 48

28. august 2015

God og glad fredag!

Gurimalla så inspirerende, hektisk og bra uke jeg har hatt! Pressevisningene har vært spennende, varme (som i svette pga. været!) og sosiale. Og når jeg har vært ute på dagtid, må jeg jo jobbe på kveldstid, i tillegg til å trene, forberede mat og prøve å holde både grønne planter og kjærligheten i live her hjemme 😀 Jeg velger det jo selv, og noen uker er bare sånn. I dag reiser jeg på kickoff med United Bloggers til Vestlia på Geilo, så hvis du har lyst til å følge med derfra må du legge meg til på Snapchat: annmeretes.

Jeg håper du er klar for ei avslappende og bra helg, og kanskje du har lyst på et DIY-prosjekt? De tre fine tingene jeg har funnet fram til i dag er litt av hvert; alt fra veggpynt i kork og brass til et bokomslag i lær. Jeg håper det kan inspirere til noen kreative stunder!

Gooood fredag og helg! (PS: Har du husket å være med på giveaway’en min? Du kan vinne fine ting fra Iittala! Bli med her).

DIY geometrisk girlander i messing // Brass and suede geometric garland

DIY_brass-geo-garlandKilde: Lovely Indeed

Har du lyst til å pynte opp veggen med noe lekkert? Hva med å lage en girlander i messing? La deg inspirere av denne pene saken jeg fant på bloggen Lovely Indeed som drives av Chelsea. Du trenger tynne messingrør som du kutter opp i like store lengder, træ tre rør på en tynn ståltråd som du bøyer i en triangel. Ikke kutt av ståltråden, men lag en trekant til. Fortsett til du har så mange trekanter som du ønsker. Til slutt må du feste ståltråden slik at den ikke synes, og henge opp girlanderen i en stilig lær-reim for eksempel. Se mer informasjon om utstyr og fremgangsmåte på Lovely Indeed.

Les også: Slik styler du med grønne inneplanter!

DIY bokmoslag i lær // Leather diary

DIY_leather_purseKilde: La Mariée Aux Pieds Nus

Dette vakre bokomslaget i skinn kan jo gjøre den styggeste boka til et stykke kunst! Her har Nessa med den franske bloggen La Mariée Aux Pieds Nus laget en slags brudedagbok, men jeg tenker at dette kan jo hvem som helst som liker vakre bøker gjøre? 🙂 Det hun har gjort (om jeg forstår oversettelsen riktig) er å lage en liten notatbok av papir som hun har festet til skinnet med to hull i ryggen. Flere bilder og beskrivelse finner du selvsagt på La Mariée Aux Pieds Nus – og et tips er å kopiere lenken, lime den inn i Google Translate og så får du siden på det språket du vil.

Les også: Slik pimper du opp IKEA-møblene!

DIY oppslagstavle i kork // Cork mood board

DIY_oppslagstavle_korkKilde: Jesus Sauvage

Se så kult det kan bli med enkle, billige kjeleunderlag i kork fra IKEA!? Denne fine idéen kommer fra den franske bloggen Jesus Sauvage og er rett og slett genial! Du trenger 16 kjeleunderlag som du kutter til og maler og henger opp på veggen. Dette er en sånn ting jeg skal gjøre når jeg flytter til hus og får litt flere vegger, hihi 🙂 Sjekk ut Jesus Sauvage for nærmere beskrivelse av fremgangsmåte, og på samme måte som over: Kopier URLen på siden inn i Google translate-feltet og velg oversett fra fransk til det språket du ønsker. Engelsk gir kanskje best oversettelse.

Les også: Frokoststyling til søndagskosen!

– Ann Merete

//English recap
DIY brass and suede geometric garland – Lovely Indeed
DIY leather diary – La Mariée Aux Pieds Nus
DIY cork mood board – Jesus Sauvage

 

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.