interiør stilleben styling Ukategorisert

Stoppe – se – sanse

30. august 2015

I skrivende stund er det lørdag og jeg sitter på hotellrommet mitt på Vestlia på Geilo. Jeg er her på kickoff med en god gjeng fra United Bloggers og det betyr jo ikke annet enn gøy fra morgen til kveld. Dagen startet med treningsbootcamp klokka 08, og selv om hodet var trøtt og øynene smale ble jeg med! Fornøyd med det 🙂 Det var heldigvis ikke den hardeste treningsøkta jeg har vært på, da. Så var det frokost før vi fikk informasjon og foredrag. Det siste vi gjorde før jeg dumpet ned i sofaen her var aktiviteter på Dagali. Jeg hadde meldt meg på gocart og det var selvfølgelig moro! Adrenalinet og fjellufta gjorde at trøttheten forsvant og i stedet for å legge hodet på puta et par timer, bestemte jeg meg for å blogge litt i stedet. Etterpå blir det en dusj og og stæsjing til 3-retters middag og festkveld. Tipper jeg kommer til å sove veeeeldig godt når natta kommer 🙂 Har du lyst til å se mer fra turen, kan du legge meg til på Snapchat: annmeretes.

Bildene under har i grunnen ikke noe med teksten å gjøre, men jeg tenkte jeg ville dele et «stilleben» jeg jobbet fram i forrige uke. Det er gøy å utfordre seg selv litt til å «lage et fint bilde» av interiørting jeg har hjemme, og sette det sammen slik at jeg får en følelse. Jeg har prøvd å tolke trendene sammen med årstiden vi går inn i, og valgte derfor mørkeblått som farge sammen med materialer som beskriver en del av interiørbildet. Så kan man stoppe opp litt, se på det og sanse. Kjenne det høstlige draget som er på vei i lufta? Finne fram pleddene og de myke tekstilene, høste skogens gull. Bli inspirert. Hvile øynene et øyeblikk.

God søndag!

stilleben_august02

stilleben_august03

stilleben_august04

– Ann Merete

2 kommentarer

  • Svar Susanne 7. juni 2016 at 07:16

    Puta! Hvor er den fra?

    S

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.