inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Sweet Monday

31. august 2015

God mandag!

Jeg har forberedt et litt sukkersøtt moodboard i dag, med tanke på fargene ihvertfall, for å gjøre denne mandagen så bra som mulig. Etter ei hektisk uke med alt jeg har drevet med, er denne mandagen rett og slett en smule «gjesp». Men som vanlig har jeg innvilget meg å sove bittelitt lenger og ta morgenen med ro. Da blir mandagen søt for meg.

Helga på Geilo med United Bloggers var veldig bra, og jeg avsluttet den på beste vis ved å ta det rolig på festen, legge meg i rimelig tid og stå opp frisk og rask i dag. Også toppet jeg det hele med en tur opp i fjellet! Jeg tok beina fatt oppover slalombakken og brente noen kalorier opp mot toppen. Da jeg kom opp var det en helt fantastisk utsikt til snødekte fjell og grønne daler, sola skinte fra blå himmel og det var i grunnen skikkelig idyllisk. Jeg gikk litt bortover en skogssti, spiste noen blåbær og sendte noen snapchats på veien. Jada, naturen bare måtte deles på story’en min, den var så fin! (Snapchat: annmeretes). Jeg fulgte fjellvettregelen om å snu i tide, siden noen mørke skyer begynte å blåse inn fra… en eller annen himmelretning, og labbet ned igjen. Da leggene fikk kjørt seg oppover, var det låra og rumpa som brant nedover igjen. Jeg gikk jo i svart slalomløype, så du kan tenke deg hvor bratt det var. Beina begynte å dirre da jeg kom mot bunnnen!

Det er sånt som får meg til å kjenne at jeg savner å være mer i naturen, og det er jo ikke det at jeg ikke har muligheten. Oslomarka ligger jo ikke veldig langt unna der jeg bor. Jeg må bare skjerpe meg litt og komme meg ut! Det må bli denne ukas «note to self»: Mer ut!

Jeg håper mandagen din blir bra og at du har fått deg litt frisk luft i helga du også. Husk at hvis du bestemmer deg for noe, går det som regel i boks til slutt hvis du virkelig jobber for det!

– Ann Merete

monday_moodboard05Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Liker du mandagsinnleggene mine og tror det kan inspirere andre til å få en bra start på uka også? Del gjerne dette med den blå Facebook-knappen under her 🙂

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.