collage inspirasjon instagram interiør Ukategorisert

Dette skjedde i august

1. september 2015

Følger du meg på Instagram? Hvis ikke må du gjerne legge meg til på @annmeretes. Der legger jeg ut litt mer enn jeg rekker å blogge om, og flere snapshots hjemme fra leiligheten. Jeg pleier å legge ut noe fra events og lignende jeg er på også, så alt er litt mer… ja, instant der enn her på bloggen 🙂 Jeg legger jo selvfølgelig ut bilder jeg bruker på bloggen også, og noen ganger er det nesten som at jeg ser bildene på en annen måte på Instagram. Det meste er interiør selvfølgelig, men tar jeg et bilde av noe annet jeg mener kan passe inn på profilen min kan det dukke opp innimellom også. Følg meg og si hei, så sees vi der inne 🙂

augustinstagram01

augustinstagram02

augustinstagram03

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.