generelt Ukategorisert

Innsamlingsaksjon for flyktningene: Kan du bidra?

4. september 2015

Ord blir egentlig fattige. Verden er i en krise. Det skjer så mye der ute, og det er bare en brøkdel av katastrofene vi får servert gjennom TV-skjermen, nettavisene og på Facebook-feeden. Vi har hørt om båtflyktningene en stund nå. Båt etter båt kommer over havet med mennesker som ikke så noen annen løsning enn å forlate hjemmene sitt, ta med seg små barn og det bittelille de fikk plass til i en liten sekk og løpe fra det som en gang var trygt. Det som var hjemmet deres og som vi her i Norge ikke har begreper til å forstå hvordan har blitt.

Det er mange som samler inn penger om dagen, og det viktigste er at man gir det man kan til noen som kan formidle pengene videre. United Bloggers har også startet en innsamlingsaksjon der pengene går til Flyktninghjelpen. Har du litt å donere bort, om det så er en 10er, er det med på å hjelpe! Alle monner drar!

United Bloggers – hjelp oss å hjelpe

– Ann Merete

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.