DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 49

4. september 2015

Herlige fredag!
Hver eneste fredag slår det meg; så fort denne uka gikk! Men jeg kan jo liksom ikke skrive det hver eneste fredag, for da blir det litt kjedelig. Skjønt, nå skrev jeg det visst igjen 😉 For ja, jeg synes det akkurat var fredag og jeg satt på toget på vei til Geilo, klar for kickoffhelg med United Bloggers. Denne fredagen er ikke riktig så fartsfylt, det eneste som er på dagens plan er å jobbe, kanskje trene og å slappe av. Så bærer det ganske tidlig i seng, for i morgen skal jeg farte Oslo rundt på Designer’s Saturday. Det starter ganske tidlig, og jeg har ingen planer om å være trøtt og uopplagt.
Jeg synes forresten det er så gøy å blogge om dagen! Jeg får masse inspirasjon og nye idéer, og det er virkelig verdt å legge ned tid her. For det er ingen hemmelighet at det tar mye tid å drive en blogg! Masse research, fotografering, bilderedigering, tekst, planlegging… Det er som en av mine flinke blogg-kolleger i UB, Anne Brith(blogg det er verdt å sjekke ut!), sa i foredraget sitt på kickoff’en: Tenk at bloggen er jobben din! Så det prøver jeg å tenke, samtidig som jeg jo har en del annen jobb. Så det blir masse jobbing, men forhåpentligvis er det verdt det til slutt! 🙂

Jeg har forresten endret kommentarfeltet på bloggen til WordPress-kommentering nå. Jeg tror det forrige jeg hadde var litt komplisert med innlogging og greier. Nå kan alle kommentere, med eller uten blogg/innlogging! Dessverre har jeg mistet de kommentarene som lå der fra før, men sånn er det bare. Legg gjerne igjen en lyd da, det er veldig hyggelig å få litt tilbakemeldinger på om det man driver med egentlig er noe bra. Tenk om det egentlig bare er meg selv jeg sitter og skriver for, haha 😛

Vel, nok babling fra denne frøkna. Nå over til de tre fine DIY-prosjektene jeg har funnet til dere! Ikke noe spesielt tema i dag, bare fine ting jeg liker. En sminkeveske med mønster, et armbånd og et bokmerke! Noe for enhver smak forhåpentligvis.

Ønsker deg en finfin fredag – og titt gjerne innom på søndag! Da kommer det en spennende anbefaling 🙂

Sminkeveske med grid-mønster // Grid pouch

DIY-Grid-PouchKilde: Homey Oh My!

Første DIY ut er en sminkepung med et kult «grid»-mønster». Oppskriften handler ikke om å sy selve pungen, men hvordan Amy fra bloggen Homey Oh My! har laget det stilige mønsteret på den. Finner du en hvit sminkepung i en butikk, eller klarer å sy en selv, kan det jo være verdt å ta en titt på Homey Oh My!

Les også: Lag ei kul blomsterpotte av en gammel papirpose!

DIY Armbånd // Triangle Wire Bracelet

DIY_trianglewirebraceletKilde: I SPY DIY

Tenk at man kan lage seg slike vakre smykker selv? Jenni fra I SPY DIY viser på bloggen sin hvordan du starter med en enkel metalltråd og bøyer den til å bli dette lekre armbåndet. Jeg som ikke er så fan av for mye smykker, synes dette enkle elegante er helt perfekt. Besøk I SPY DIY og se selv!

Les også: Flere vakre smykker du kan lage selv!

DIY Bokmerke i lær med magnet // Leather Magnetic Bookmark

DIY_leatherbookmarksKilde: Make and Tell

Dette bokmerket er utrolig smart! Det har pålimt magneter slik at bokmerket ikke detter ut om man snur boka på hodet! Praktisk og pent, I like! Det er Stephanie fra Make and Tell som deler denne idéen med oss på bloggen sin. Dette kunne jo vært en super julegave til noen lesehester man kjenner? Du finner detaljert oppskrift på Make and Tell.

Les også: Slik lagde vi vår egen walkthrough-garderobe!

– Ann Merete

//English recap

DIY Grid pouch – Homey Oh My!
DIY Triangle Wire Bracelet – I SPY DIY
DIY Leather Magnetic Bookmark – Make and Tell

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.