blogganbefaling Ukategorisert

BLOG LOVE ~ NOE BLOG

6. september 2015

I dag har jeg lyst til å fremsnakke en blogg som har masse inspirasjon, lekkert interiør og gode tips. NOE blog drives av Jorid (som også er superflink på Snapchat (noeblog)). Jorid og familien har akkurat flyttet inn i nybygget hus og de har fått det såå fint! Alt er ikke ferdig ennå, og vi får stadig se litt fra prosjektene de har hjemme. Stilen til Jorid er ganske monokrom med svart og hvitt. Noen blikkfang har hun, som den konjakkfargede sofaen i stua, grønne planter og stilige interiørdetaljer. Selv om jeg ikke har samme stilen hjemme, liker jeg veldig godt å se på bilder av den!

Jorid deler også bilder fra andre stilige hjem, samt at hun lager inspirerende moodboards og har kule giveaways. Reisetips til New York deler hun også! Hun er god på sosiale medier, og deler innimellom gode tips til blant annet bilderedigering i Instagram. Her får du hele pakka!

Ta en titt på NOE blog for å bli inspirert! Alle foto er lånt fra Jorid Kjølsvik Kvam / NOE blog.

noeblog01 noeblog02 noeblog03 noeblog04 noeblog05 noeblog06

– Ann Merete

//English recap
Sending some blog love to the lovely NOE blog today! This is the Norwegian girl Jorid’s blog, full of inspiration, beautiful interior, travel tips, and much more. She and her family recently moved into their new build house and her style is so fresh and clean. Pay NOE blog av visit, you won’t regret it!

3 kommentarer

 • Svar Espen Hilton 6. september 2015 at 13:19

  Ok, jeg vil ha det Kate moss bildet. Hvor får jeg tak i det?

  • Svar KREATIV-I-TET 6. september 2015 at 15:30

   Hun har kjøpt det fra http://lijst.in/ fant jeg ut, men dårlig med nettside der. Kanskje det funker å sende dem en mail 🙂

 • Svar Jorid Kvam 7. september 2015 at 00:11

  Tuusen takk for kjempefint innlegg!! <3

  Gleder meg til å se deg igjen i Bergen.

  Klem
  Jorid

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.