inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Mandagstanker

7. september 2015

Denne mandagen er litt… jeg veit ikke, jeg synes det plutselig ble litt vanskelig å hoppe av entusiasme når verden ellers er så brutal. Det er så teit å klage over en trøtt mandag som til sammenligning med mange andres mandag er helt perfekt. Så da ble bildene jeg fant til dagens moodboard litt sånn til ettertanke. Hva føler du når du ser dem? Jeg kjenner meg melankolsk og ettertenksom. Lei meg fordi det er så mange som har det vondt, ettertenksom fordi jeg har det så godt og fordi jeg lurer på om jeg faktisk gjør det som er viktigst her i livet. Hvorfor føler man seg stuck når man egentlig har alle muligheter til å gjøre det man vil?

I morgen begraves et familiemedlem som måtte gi tapt for en aggressiv sykdom. Så altfor tidlig i livet. Hvorfor var det hennes tur nå? Hvor drar hun? Vil hun møte lillebroren sin som vi sa farvel til for noen år siden? Hvorfor lever noen mens andre må gå? Hvem bestemmer det?

Det viktigste jeg vil skrive i dag er at vi må ta vare på hverandre. Både de nærmeste og de man ikke kjenner så godt. Og de man ikke kjenner i det hele tatt. Ikke alle kan reise ut i verden for å hjelpe, men vi kan hjelpe med det vi kan her vi er. Gi gjerne den hjelpen her.

Og du, kanskje du hjelper noen hvis du sender dem ditt bredeste smil i dag? Det kan også hjelpe. Du kan hjelpe. Ha en god mandag og ei fin ny uke!

monday_moodboard06Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

– Ann Merete

6 kommentarer

 • Svar Lene 7. september 2015 at 10:09

  Vil gjerne gi deg en god klem! 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 7. september 2015 at 10:23

   Tusen takk, Lene! <3

 • Svar Lidyll_Live 7. september 2015 at 11:28

  Stor go’klem til deg, fine vennen min! Glad i deg❤️❤️

  • Svar KREATIV-I-TET 7. september 2015 at 18:12

   Tusen takk, søte snille Livevennen! Glad i deg også <3

 • Svar livingdelux 7. september 2015 at 16:02

  Gir deg mitt bredeste smil :)) Har akkurat de samme tankene om dagen…
  Klem Vibeke

  • Svar KREATIV-I-TET 7. september 2015 at 18:13

   Tusen takk, Vibeke, et smil kan gjøre mye med humøret! 🙂 Jeg håper mandagen din har vært bra – og jeg er glad for at du kom over skrivesperren i går og fikk postet et innlegg! Stor klem <3

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.