ellos interiør samarbeid trend

Høstens interiørtrender fra Ellos

9. september 2015

//Reklame – I samarbeid med Ellos

Det hender jeg tar meg en inspirasjonsrunde inne hos Ellos.no for å se hva som rører seg på interiørfronten der. Det er nesten litt farlig, for jeg finner alltid noe jeg har lyst på, og gjerne flere ting! Prisene er jo ikke ille i det hele tatt og jeg synes de er flinke til å komme med fine produkter som følger trendene. Det er ikke sånn at man MÅ følge trendene, men er du som meg og blir litt påvirket av at det er både gull, marmor og en spesiell farge som råder, er Ellos et bra sted å titte. Du finner alt fra møbler til puter, gardiner, lysestaker, lamper, håndkler, kjøkkenutstyr, kaffemaskiner, sengetøy, maling, tapet… ja, egentlig det meste du trenger til hjemmet ditt der. Og følger du ikke trendene, men din egen stil, har de jammen meg noe for en hver smak også.

Akkurat nå fokuserer Ellos på tre stiler; landlig romantikk, London fusion og naturlig innovasjon. De tre stilene skal representere fortid, nåtid og framtid og er alle inspirert av forskjellige tidsepoker, farger og livsstiler.

LANDLIG ROMANTIKK / PAST

ellos_past
En romantisk og koselig trend der livet på landet er i fokus. Vi lever nær naturen og blir inspirert av skiftningene gjennom året. Storblomstret mikses med småblomstret og rutet. Vi baker brød, lager mat og omgås rundt måltidene. Hjemmet skal være fylt med ting vi er glad i og vil vise fram. Messing, marmor, fløyel og detaljer i tre fanger den riktige følelsen. Det er nostalgi blandet med framtidsrettet tenking og en ny tid.

Her er noen av mine favoritter fra stilen (du finner lenker til produktene under bildet):

collage_past
1. Vegglampe | 2. Pledd | 3. Sofa i fløyel | 4. Vase | 5. Lysestake | 6. Bord med brett | 7. Stol | 8. Trådkurv | 9. Pute med blomster og fugler | 10. Sengesett | 11. Pute i syntetisk pels | 12. Lyseblå pute | 13. Rosa fløyelspute | 14. Te-kanne i keramikk | 15. Marmorfjøl | 16. Marmorskål med trelokk og skje

LONDON FUSION / PRESENT

ellos_now
En skandinavisk arv blandes med 60-tallets London. Trenden speiler en livsstil med stort fokus på her og nå, personlige valg og bevissthet. Vi vil innrede med omsorg og glede. En miks av kraftige toner og materialer skaper den riktige følelsen og den gule fargen er mer trendy enn noengang. Grønn marmor, messing, matte og blanke flater blandes med 60-tallsinspirert keramikk. Hipster, lokalprodusert, omsorg for naturen og fokus på vår velferd er noen nøkkelord.

Her er noen av mine favoritter fra stilen (du finner lenker til produktene under bildet):

collage_present

1. Pute med broderi | 2. Rustrød pute | 3. Pute med svarte sirkler | 4. Pute med påfugl | 5. Taklampe i metall | 6. Taklampe i matt keramikk | 7. Gult pledd | 8. Bordlampe | 9. Rullevogn | 10. Vase i keramikk | 11. Bordlampe Keops | 12. Krakk | 13. Gulvteppe | 14. Gul pute | 15. Sofa | 16. Marmorbord | 17. Pute feeling good | 18. Marmorstein | 19. Vaser i matt keramikk | 20. Plakat Stockholm

NATURLIG INNOVASJON / FUTURE

ellos_future
Teknikk og innovasjon trives med myke verdier og naturen som grunnlag. Vi blir inspirert av all ny teknikk som kreves for å sette vår framtid i fokus. Naturen er selvfølgelig vårt utgangspunkt men siktet er innstilt framover. Lyse, vinterlette pasteller skaper et nytt uttrykk sammen med pels, strikk, lin, hvit marmor, glass, keramikk og tre. Stilen er ren, enkel og formene runde. Det sterkeste inntrykket kommer fra vår nordiske arv og en vinterhvit natur.

Her er noen av mine favoritter fra stilen (du finner lenker til produktene under bildet):

collage_future

1. Klokke | 2. Plakat «Beautiful» | 3. Taklampe | 4. Plakat | 5. Lyslykt i marmor og glass | 6. Krukke | 7. Vaser | 8. Skap | 9. Saueskinn | 10. Pute | 11. Lyslenke | 12. Sengesett i økologisk bomull | 13. Fat i bjørkefinér | 14. Marmorfjøl | 15. Trefjøl | 16. Kryddermorter i marmor | 17. Tørkerullholder i grå marmor og kobber | 18. Krukker med lokk | 19. Pute i ull | 20. Pute «Time is now»

Jeg håper du ble litt inspirert, og kanskje en av stilene passer bedre for deg enn de andre? Selv liker jeg veldig godt den siste, «Future», men «Present» er heller ikke dum. Og den første passer jo perfekt i et klassisk hus. Går det an å si, ja takk alle sammen? 🙂

Alle bilder er lånt fra Ellos.no. Collagene er laget av meg.

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

4 kommentarer

 • Svar Anne-Inger 9. september 2015 at 21:12

  Hei! Likte også future veldig godt :-). Det er vel egentlig sånn stil jeg har lyst på. Ser at jeg har mange sorte rammer på bildene mine, har du tips til hvordan jeg kan freshe dem opp litt? Kanskje jeg kan male dem?

  • Svar KREATIV-I-TET 12. september 2015 at 00:34

   Ja, det er en litt ren, men samtidig stilig stil! 🙂 Jeg vil anbefale deg spraylakk til rammer! Fjern glasset og spray i tynne lag.

 • Svar Julianne 14. september 2015 at 17:17

  Elsker den mørke blåfargen under London Fusion/Present. 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 14. september 2015 at 18:42

   Ja, det er noe med disse dypblåe fargene om dagen, altså! 🙂 Da er det bare for meg å beholde fondveggen i stua med Oslo-fargen, selv om Jotun-Lisbeth sa på foredraget sitt i helgen at fondvegger er ut.. nå skal man male hele rommet i samme farge 😛

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.