boligmesse samarbeid

Inspirasjon, interiørkupp og bruktmarked under samme tak – besøk Boligmessen i helgen

11. september 2015

//Reklame – I samarbeid med Boligmesse

Denne helgen er det Boligmesse på Telenor Arena, Fornebu. Messens slagord er «Gjør din bolig bedre» og det er akkurat dét du skal bli inspirert til å gjøre om du tar deg en tur dit. Du vil finne utstillere av alt fra moderne kjøkken, bad og VVS, tak, gulv, møbler, peis, boblebad, senger, hus, hage, hytte, smarthus, matkasser, håndverkertjenester og masse mer. I tillegg har messen en helt egen antikk- og retroavdeling der du kan kjøpe unike bruktfunn, retromøbler, design, mynter, sølvtøy, leker… ja, det meste du kan tenke deg egentlig! Alle utstillerne frister med supre messetilbud så her kan du gjøre gode kupp på nytt kjøkken, seng eller kanskje et nytt badekar?

Nederst i dette blogginnlegget vil du finne lenke til gratisbilletter til messen, det må du få med deg!

Jeg tok turen til messen i dag og har snakket med masse hyggelige folk! Jeg kom meg nesten ikke gjennom hele messa fordi jeg ble stående å prate, og jeg sitter igjen med mye inspirasjon og har oppdaget flere spennende utstillere. Skal du pusse opp eller bygge ny bolig er messa absolutt et sted å dra til for å finne inspirasjon og gode tilbud! Du finner dessuten alle detaljene og nødvendighetene du trenger i huset. Og innimellom dukker det opp noen unike skatter, som han dansken som lager møbler av gamle trestillaser. Og de utrolig kule retromøblene på antikkmessa. Her kommer det noen bilder fra noen av dem som fanget oppmerksomheten min på messa, kanskje du får lyst til å sjekke dem ut nærmere?

Bestkiddos
Bestkiddos hadde en av messens fineste stands, synes jeg! Veggene var malt i de nyeste fargene fra Jotun og møblene stylet i et kult miljø. Bestkiddos selger unike møbler til hus og hage laget av solide miljøvennlige produkter. De har blant annet de fine barnesengene på bildet under her, visjonen til firmaet er nemlig å skape barneromsmagi. Tenk å krype inn i ei sånn hule, da? Du finner også enklere mer stilrene senger og andre møbler og utekjøkken hos dem. Bestkiddos står på stand nr. 260.
boligmesse02

boligmesse03

Vægterdesign
En utrolig spennende utstiller på messen er danske Vægterdesign. Tømrermesteren håndlager møbler av gjenbruksmaterialer fra danske stillaser og vil med det være en motvekt til «bruk og kast»-samfunnet vi lever i. I kolleksjonen finnes benker, hattehyller, bord og knagger, og mange av møblene har flere bruksområder. En TV-benk kan brukes til både dét, men også som bord eller benk. Det selges også stilige sitteputer i lær eller ull som passer perfekt til møblene. Jeg falt spesielt for skinnputa i konjakk… Vægterdesign står på stand nr. 237.
boligmesse04

Passifloraverkstedet
Midt i messeområdet, rett ved scenen, finner du messens grønne lunge. Her har Aina Nyberget fra Passifloraverkstedet tatt med seg en haug med grønne planter i alle former og fasonger. Alle plantene kan kjøpes og Aina lover gode messepriser. Hun drev tidligere den populære blomsterbutikken Passiflora i Skovveien, og laget faktisk brudebuketten til Mette-Marit i sin tid. Nå er hun freelancer, blomsterdekoratør og stylist, og kan masse om faget! Du finner de grønne plantene på stand nr. 189 og langs veggen bak scena.
boligmesse05

Borge
Borge tapet har også stand på messen og har med seg masse inspirasjon og tapetbøker å bla i. Da jeg var innom kom det en dame som sa «nå har jeg lett etter den riktige tapeten i over ett år, kan dere hjelpe meg?». Og det kunne de. Noe ganske nytt er at Borge har laget en egen inspirasjonsside på nettet der man får oversikt over alle tapeter Borge tilbyr og kan prøve å kle dem på vegger i forskjellige rom. Litt lettere å få oversikt enn å bla i tapetbøker, kanskje? Du finner Borge på stand nr. 322.
boligmesse06

La Diva design
En stand det var umulig å gå rett forbi var La Diva design. Veronica og Gunn holder til i Kongensgate i Moss og har startet med import av kunstneriske glasslamper fra Tyrkia. Lampene er bygget opp etter hellige geometriske mønstre og chakrafarger. De er laget for hånd av dyktige kvinnelige kunstnere i Tyrkia og kommer i flere nydelige farger. Jentene leier forresten også ut lamper og telysholdere til arrangementer. Ta turen innom på stand nr. 313.
boligmesse07

Made by Nature
Denne standen var også utrolig flott gjennomført! Made by Nature drives av det kreative samboerparet i Bolig & Interiør som lager møbler, benker, bord og plater i betong. Her kan du finne unike møbler der betongen gir naturlige variasjoner. Firmaet tilbyr også utepeiser, blant annet den stilige på bildet under her. Du finner Bolig & Interiør / Made by Nature på stand nr. 169.
boligmesse08

boligmesse09

JKE Design
Det er flere kjøkkenleverandører på messen og en av dem er JKE Design. Denne standen var også veldig fin og gjennomført, de hadde blant annet dekket golv og vegger med finérplater! Her serveres det også kake for de som blir litt søthungrige 🙂 JKE Design finner du på stand nr. 206, gå innom for en kjøkkenprat!
boligmesse10

Luxury-Beds and living
Senger er det også masse av på messen! De mest luksuriøse finner du kanskje hos Luxyry-Beds og her kan du prøveligge mens du får et glass med bobler. Her lages det spesialdesignede senger akkurat som DU vil ha dem, og stikkordene er luksus, eksklusivitet og en unik stil kombinert med en fantstisk komfort. Det finnes som sagt mange utstillere av senger på messen, så du vil absolutt finne noe for enhver smak og lommebok. Felles for dem alle er at de har supre messetilbud. Du finner Luxyry-Beds på stand nr. 276.
boligmesse11

Stop Digging
En litt morsom ting jeg så på messa var jordskruene til Stop Digging. Skruene gjør at man slipper å grave ned stolper og stenger, man rett og slett skrur dem ned i bakken! Disse skal erstatte betongfundament. Ta en titt på skruene på stand nr. 187.
boligmesse12

Scjølls Antikkmesser
Og så må jeg jo vise dere litt fra Antikk- og retromessa! Dette er altså en egen del av Boligmessen der Schjølls antikkmesser med Kirsti Schjøll og Rune Fortun i spissen har med seg mange utstillere med skatter så langt øynene rekker. Her får vi en kontrast til det moderne med salg av retromøbler fra 60- og 70-tallet, fransk landstil, lintøy og tekstiler, leker, sølvtøy, lamper, porselen, kobber, gamle restaurerte ovner, mynter, sedler m.m. Jeg spottet mange kjente designikoner til en ganske bra pris, så her er det muligheter for å gjøre noen kupp! Perfekt for samlere, retroelskere og du som liker å blande inn bruktgjenstander i interiøret.

På lørdag og søndag på messen vil de kjente ekspertene Tor Buaas og Ellen Ørnes (kjent fra bl.a. «Antikviteter og snurrepiperier» på NRK) foreta gratis verdivurdering av ting du tar med deg. Har du gjenstander hjemme som du ønsker å vite verdien på, ta dem med og få dem verdivurdert!

Her er noen bilder av noe av det du finner på antikkmessen (som ligger innerst i motsatt hjørne av inngangen):

boligmesse13

En utrolig gjennomført stand med møbler og gjenstander fra femti- til åttitallet. Her kan du finne noen ordentlige skatter!

boligmesse14

Forelsket meg i denne lampa, jeg da….

boligmesse15

Kule skoleplansjer var det flere av.

boligmesse16

Når du ser etter bruktgjenstander kan du være litt kreativ;  hvorfor ikke bruke en gammel beholder til å oppbevare noe helt annet enn den var tiltenkt?

boligmesse17

Møbler og interiør direkte fra Frankrike.

boligmesse18

boligmesse19

En liten avdeling for leker finner du også.

boligmesse20

boligmesse21

boligmesse22

Disse stilige industrilampene venter på deg….

boligmesse23

boligmesse24

boligmesse25

Hvis du har lyst til å ta turen på messen på lørdag (12.sept) eller søndag (13. sept) kan du få gratis billetter fra meg her!

Dette må du få med deg:
Begge dagene kl. 15 er det inspirerende foredrag med Jotuns dyktige trendekspert Lisbeth Larsen. Hun vil snakke om farger og trender og er virkelig en morsom dame å få med seg. Kanskje hun kan inspirere deg til å endelig komme i gang med oppussingen du har tenkt på en stund? Du vil også møte Sinnasnekker’n Otto Rosbahm hver dag kl. 12. Han vil komme med tips, råd, inspirasjon og motivasjon og du kan stille han spørsmål som han svarer på i plenum slik at alle kan lære noe nytt! Klokka 14 på lørdag skal det også være en konkurranse som heter «Handygirl + partner» der du kan ta med partneren din på boligmessen og bevise for Otto at du er nevenyttig og kan håndtere verktøy! Og klokken 17 på lørdag er det det store ballongslippet! 250 ballonger med masse premier slippes over publikum – kanskje du vinner noe fint om du får tak i en ballong med premie?

Åpningstider
Lørdag: 10-18
Søndag: 10-17
Sted: Telenor Arena, Fornebu
Gratis billetter her!

Jeg skal på messen i morgen også, så kanskje vi sees?

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

2 kommentarer

 • Svar mariannehagakinder 12. september 2015 at 09:40

  Utrolig bra innlegg. Takk for masse nyttig inspirasjon. Kjenner at jeg jo må dit i morgen.

  • Svar KREATIV-I-TET 12. september 2015 at 10:46

   Tusen takk, Marianne, så bra at du synes det! 🙂 Ja, du må absolutt ta deg en tur, mye å se på 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.