DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 50

11. september 2015

Wohoo, det er jubileum!
I hele 50 uker har jeg hatt «tre fine DIYs på en fredag» her på bloggen! Det er jo nesten ett helt år, det! Noen ferieuker har det vært, men ellers har DIY-inspirasjonen dukket trofast opp hver fredag. Jeg håper du liker disse innleggene like godt som meg 🙂 Har du noen ønsker er det bare å si i fra i kommentarfeltet.
Siden det er 50-jubileum, feirer jeg med å gi dere tre NORSKE DIYs i dag! Det finnes så mye bra i dette langstrakte landet, at det er jo for galt å ikke vise fram noe av det også. Prosjektene i dag er både enkle og litt mer kompliserte, men felles for alle tre er at de er veldig stilige! Jeg håper du blir inspirert 🙂

Ellers må dere titte innom litt seinere i dag, da kommer det nemlig en stemningsrapport her på bloggen fra helgens Boligmesse på Telenor Arena! Jeg kommer også til å gi dere fine lesere gratis inngangsbilletter til messen, så følg med 🙂 Ha en fin fredag så lenge.

DIY Oppslagstavle med tavlemaling // Bulletin board with chalkboard paint

DIY_oppslagstavle_martheboKilde: Marthebo

Den første DIYen i dag kommer fra en av favorittbloggerne mine; Marthe med bloggen Marthebo. Marthe har på et veldig enkelt vis laget seg en superfin oppslagstavle der hun både skriver beskjeder og henger opp fine ting. Tavla er laget av ei MDF-plate og svart tavlemaling. Enkelt og greit. For å se flere bilder og mer fra Marthe, ta deg tid til et besøk på Marthebo.

DIY Lampeskjermer // Lampshades

DIY_betonglampeskjerm_rimakeKilde: Ri-make

Disse lampeskjermene som Ri-make har laget er faktisk ikke av betong! Jeg ble nesten litt lurt, men da jeg så hva hun hadde gjort var det jo ganske genialt. Betong hadde jo blitt altfor tungt for lampen også, så denne løsningen liker jeg godt! Har du lyst til å se hva Ri-make gjorde for å få til disse skjermene? Titt innom bloggen hennes da, vel.

DIY Hodegjerde // Headboard

DIY_hodegjerde_annettechristianKilde: Annette & Christian

Til slutt en lekker DIY som mine bloggkollegaer i United Bloggers har laget! Annette og Christian er et ektepar som jobber sammen som designere, stylister, fotografer og journalister. De har utrolig mange fine artikler i blant annet «Vakre hjem og interiør». (Hvis du husker at jeg skrev om sommerfesten jeg var på i sommer, var det hjemme hos Annette og Christian). Nå har paret kastet seg på DIY-bølgen og viser oss hvordan vi kan lage et hodegjerde til senga. Lurer du på hvordan man lager et slikt hodegjerde, finner du detaljert utstyrsliste og fremgangsmåte på bloggen til Annette & Christian.

Jeg håper du ble inspirert! Husk å titte innom bloggen igjen seinere i dag, da 😉

– Ann Merete

//English recap
Today I have a little celebration! It’s the 50th «Friday DIY post» I’m making! Cool! 🙂 Today’s DIYs are from Norwegian bloggers only!
DIY bulletin board with chalkboard paint – Marthebo
DIY lampshades – Ri-make
DIY headboard – Annette & Christian

5 kommentarer

 • Svar Anne 11. september 2015 at 10:33

  Kjempefine DIY’s! 🙂 Falt helt for bloggen Ri-make, denne var ny for meg. Nydelige bilder og kjempefine DIY’s og tips! Finnes hun på IG mon tro..?

  • Svar Jilla 11. september 2015 at 15:08

   En fantastisk blogg og nå også på instagram: Ri.make 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 12. september 2015 at 00:35

   Ja, som Jilla skriver under her, du finner henne på Instagram på @ri.make.

 • Svar Marthe 11. september 2015 at 16:28

  Tenk å få være innholdsbidrager på selveste 50-innlegsjubileet! Og det i favorittspalta:-) Tusen takk! Alltid mye inspirasjon å hente i fredagsinnleggene dine, så jeg håper du fortsetter.

  Vit at du gleder mange med bloggen din og arbeidet du legger ned i den.

  God helg Ann Merete!

  Varme klemmer fra Marthe

  • Svar KREATIV-I-TET 12. september 2015 at 00:36

   Så fantastiske ord, Marthe, tusen takk! 😀 Synes det var en selvfølge at du skulle få være med i jubileumsinnlegget <3 God helg til deg også, gleder meg til vi sees i oktober! Gode klemmer tilbake :-*

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.