boligmesse samarbeid

Yrende liv på Boligmesse

12. september 2015

//Reklame – I samarbeid med Boligmesse

Boligmessens andre dag er over og jeg tok nok en gang turen til Telenor Arena på Fornebu for å kjenne litt på pulsen på messa. I går viste jeg en del bilder og skrev om de forskjellige utstillerne, så i dag konsentrerte jeg meg om å få med meg det som skjedde på scena. Dagens program er det samme som går i morgen, søndag, (bortsett fra Handygirl + partner) så jeg anbefaler alle som har tid og mulighet til å ta en tur på messa!

Først ut var Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker’n. Hans ærlige og motiverende foredrag fikk nok mange til å begynne og tenke litt, og i beste Sinnasnekker’n-stil delte han ut gode råd om både ekteskap og oppussing. Selv kjente jeg at den oppussinga jeg bare utsetter og utsetter – den bare må gjøres, og Otto satte det litt i perspektiv med å spørre «hva er målet med å gjøre det»? Jo, det er jo for at vi skal få det bedre! Det var mulighet for at folk kunne spørre Sinnasnekker’n spørsmål i plenum, men for de som er litt for beskjedne til det stiller Otto opp etter foredraget og svarer på spørsmål en til en. Er det noe du lurer på, trenger litt motivasjon til eller bare har lyst til å ta en selfie med Sinnasnekker’n, kom til scena på messa klokka 12 i morgen.

boligmessen2_02

boligmessen2_03

Jeg tok en liten prat med Sinnasnekker’n-Otto etter foredraget og lurte på hvorfor folk må ta turen på denne boligmessa. – Det er rett og slett for å få inspirasjon til å gjøre jobber hjemme, sa han.
Og hvorfor skal folk komme for å høre på deg?
– Jeg slenger jo litt med leppa og er ganske ærlig og rett fram, men håper at jeg kan inspirere og motivere folk til å komme i gang. Både med prosjektene som venter i huset, men kanskje også med seg selv og alt man drøyer med.
Hva er ditt viktigste råd til dem som skal komme i gang med oppussing?
– Det er at du får det bedre! Det er det som er målet til slutt.

Klokka 14 på scena var det duket for den uhøytidelige konkurransen «Handygirl + partner» der damene i publikum ble utfordret i forskjellige oppgaver. Partneren skulle få være med som hjelp, og målet var samarbeid. Tre par ble trukket ut til å være med og både spikre-, skru- og tegnekunnskapene ble satt på prøve. Vinneren av de tre parene fikk en drill og ble med videre til hovedtrekningen av verktøy til 30 000 kr!

boligmessen2_04

boligmessen2_09

Klokka 15 kom en dame på scena jeg hadde gledet meg til å se og høre på! Lisbeth Larsen fra Jotun er supergod på farger og trender, og guidet oss gjennom hva som er HOT og hva som er NOT akkurat nå. Selvfølgelig med den boblende latteren og glimtet i øyet som forteller oss at dette ikke er ting man MÅ gjøre, men noe å bli inspirert av. Veit du hva som er de heteste fargene på malingsfronten akkurat nå? Har du lyst til å få vite noen hemmeligheter om hva du bør ha på hylla hjemme om dagen? Ta gjerne turen til messa og hør på Lisbeth i morgen, søndag, klokka 15!

boligmessen2_06

Mellom klokka 12 og 14 sitter også antikvitetsekspertene Tor Buaas og Ellen Ørnes i antikk- og retroavdelingen på messa og foretar gratis verdivurderinger av gjenstander du har med deg. Da jeg tittet innom ekspertene i dag satt de med en vakker gammel mugge som de fant ut mer om. Et tips til deg som har lyst til å få verdivurdert noe er å ta med selve gjenstanden. Det er litt vanskelig for ekspertene å avgjøre en pris om de kun ser et bilde av tingen.

boligmessen2_07

Og du, har du barn er det bare å ta dem med! På messen finnes det nemlig en stor barnepark der barn over 3 år kan være mens du kikker rundt på messa. Det er stort hoppeslott, maskot, tegnebord, barnekino, byggeleker og ansiktsmaling til alle som vil. Inngang koster 50 kr og det er flott om du henter igjen barna etter et par timer.

boligmessen2_08

Klokka 17 i dag ble det sluppet 250 ballonger ned fra taket med premier i til 35 000 kroner! I morgen klokka 1630 slippes det også ballonger, og da har du mulighet til å få loddet som gjør deg til delfinalist i «Jakten på boligdrømmen». Hovedpremien her er et hus med garasje til en verdi av 1,3 millioner! Det må du ikke gå glipp av.

Tar du turen? 🙂

Her finner du gratisbilletter til messa.
Åpningstid søndag: 10-17

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.