monday moodboard moodboard Ukategorisert

Gjør denne uka bra

14. september 2015

Hei på deg på mandag! 🙂
Hvis forrige uke var litt blæh, glem det og kom deg videre! Det som skjedde, ja det skjedde, men nå er arkene for uke 38 blanke og fine og du har alle muligheter til å gjøre den bra. Det er ihvertfall mitt mantra denne mandagen midt i september.

For forrige uke var litt slitsom for min del. Jobbmessig var det masse å gjøre og selv om det er utrolig gøy det jeg driver med, blir jeg også sliten. Det må det vel være lov å si? Midt oppi alt var det jo en begravelse. I tillegg stresser jeg litt i hodet, tror jeg. Det er noen ting jeg ikke har fått gjort som jeg burde ha gjort, jeg vet noen sitter og venter på jobber jeg skal gjøre for dem. De maser ikke, men jeg maser på meg selv. Og samvittigheten vrir seg i en ukomfortabel stilling. Ikke bra.

Derfor har jeg tatt noen grep og denne uka her har jeg gjort helt planløs utenom å komme meg på trening. Ingen events, ingen kaffeavtaler, ingen sosiale sammenkomster, ingen møter. Det eneste jeg skal er på loppemarked sammen med en journalist som hadde lyst til å få noen tips til brukthandling, og det hadde jeg jo lyst til å stille opp på. Ellers skal jeg sitte her og jobbe, få unna oppgaver som har blitt utsatt altfor lenge. Fikse opp i regnskapet som mangler noen bilag og poster. Rydde litt rundt meg på kontoret så jeg får litt mer orden på utsiden av hodet også. Da får jeg litt mer fred og jeg trenger nok litt alenetid også. Det er slik jeg henter energi.

Hva skal du denne uka? Har du noen fine planer? Husk at en avtale med sofaen er også en plan 🙂

Jeg ønsker deg ei fin og god uke, akkurat som DU vil ha den!

PS: Her kan du lese om leiligheten og meg på nye Kamille.no

Dagens moodboard er preget av kos, energi, fokus, enkelhet og motivasjon.

monday_moodboard07Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.