DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 51

18. september 2015

Friday, I’m in love with you! ❤
En liten kjærlighetserklæring på morgenkvisten der altså 🙂 Denne dagen er bare så fin, for snart er det helg og da blir alle så glade! Ihvertfall de som har fri i helga, kanskje. Men vi som jobber i helgene vi liker den allikevel, vi! Selv har jeg ikke en jobb som krever at jeg må jobbe 110% i helgene, men det er godt å få gjort litt. Alt jeg får gjort på todo-lista senker liksom skuldrene inn i ei ny uke. Denne helga her har jeg noen morsomme ting på gang. I dag skal jeg style her i leiligheten og ta bilder til en samarbeidspartner på bloggen. Blogginnlegget kommer ut på søndag, så stikk gjerne innom igjen da. I morgen har jeg som jeg nevnte på mandag en avtale med en journalist som skal være med meg på loppemarked. Sånt er jo litt spennende, jeg har aldri gjort en sånn type sak før! Det er morsomt å være på begge sider av det å være journalist egentlig, noen ganger er det jeg som spør andre om å lage sak om dem, noen ganger spør journalister om å lage noe om meg. Liker godt blandingen jeg, altså 🙂 En date med kjæresten skal det bli i løpet av helga også, vi er litt for flinke til å bare sitte foran hver vår PC-skjerm i det daglige… så ja, man må faktisk booke dater med samboeren! 😉

Dagens tre DIYs er noen fine prosjekter jeg kom over på Pinterest (som vanlig). Elsker å scrolle side opp og side ned på den sida der, altså! Jeg fikk spesielt lyst til å gå ut og plukke noen rognebærblader og starte med trykking av putetrekk.. neste prosjekt på ønskelista, kanskje?

Jeg håper du får en fantastisk fredag og ei fin helg! (Liker du fredagspostene mine må du gjerne dele dem på Facebook, kanskje noen du kjenner trenger noen DIY-tips?) 🙂

DIY pennekopp // Wood bangle pencil cup

DIY_banglepencilcupKilde: Make and tell

Denne pennekoppen liker jeg godt på grunn av flere ting. Den er laget i lyst tre, satt sammen av tre armbånd. Den har geometriske former og har fine svarte/gule/hvite detaljer. Og det beste er at den er superenkel å lage om man klarer å få tak i de trearmbåndene! (Finnes på etsy her). Det er Stephanie med bloggen Make and tell som har delt denne kule idéen med oss, og du finner en nærmere beskrivelse av fremgangsmåten og utstyret du trenger her.

Les også: Fine DIYs som gjør det enklere å oppbevare småting

DIY fargerike glassvaser // Colorful glass vases

DIY_painted_glass_bottlesKilde: She knows

Dette prosjektet er superenkelt og stilig, og jeg liker godt at man kan gjenbruke glass og flasker det har vært mat i. Du trenger bare disse glassene og spraylakk, så er du nesten i mål! Aga har lagt ut denne DIYen på She knows, og der finner du mer om prosjektet.

Les også: Verdens vakreste på veggen

DIY putetrekk med hjemmeprint // Printed pillow cases

DIY_printed_pillowKilde: Ukkonooa

Jeg fikk litt høstvibber av dette prosjektet, kanskje fordi jeg forbinder rognebær med høsten? Med tekstilmaling og blader har finske Maija med bloggen Ukkonooa laget noen nydelige putetrekk. Du trenger tekstilmaling, blader, pensel og et ubleket bomullsstoff for å gjøre dette, og her har man jo mulighet til å bruke hva som helst av blader? Stilig! Nederst i blogginnlegget til Maija kan du lese på engelsk hvordan dette skal gjøres.

Les også: Sunn og enkel helgekos

– Ann Merete

//English recap

DIY wood bangle pencil cup – Make and tell
DIY colorful glass vases – She knows
DIY printed pillow cases – Ukkonooa

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.