interiør lagerhaus samarbeid Ukategorisert

En magisk pakkestund

20. september 2015

//Reklame – I samarbeid med Lagerhaus

Jeg er en sånn som pleier å si «nei takk» når butikkpersonalet spør om de skal pakke inn gaven for meg. Jeg liker nemlig best å gjøre det selv! Da kan jeg dille med å velge et fint papir, ta på akkurat det båndet jeg vil og helst på en litt annen måte enn bare i kryss rundt. Og til slutt pynter jeg gjerne med noe for å gjøre det lille ekstra. Er du sånn som meg har du også kanskje en greie for innpakningspapir og småting? Fine notatbøker og gaveposer? Da kan jeg glede deg med å fortelle at Lagerhaus nå har åpnet nettbutikk og der får du tak i akkurat sånne ting – og mer til.

lagerhaus02
Lagerhaus åpnet den første butikken sin i Gøteborg allerede i 1996. Selv fikk jeg faktisk ikke øynene opp for Lagerhaus før i fjor på en tur til nettopp Gøteborg. I Norge har vi jo ikke hatt gleden av å ha denne butikken – før nå. I vår åpnet nemlig den første Lagerhaus-butikken her til lands, på Strømmen storsenter. For dem som synes Strømmen er litt langt unna, er det jo utrolig praktisk at Lagerhaus har åpnet for netthandel i Norge! Nå kan du shoppe på nettet og få varene dit du bor. Det kommer forresten flere butikker i Norge snart også, det skal du få høre mer om seinere.

lagerhaus03
Har man tid i den hektiske hverdagen, er det koselig å lage seg en liten pakkestund. Kanskje spesielt rett før jul, men også før bursdager og andre anledninger man skal ha med seg en gave. På Lagerhaus har de det du trenger av gavepapir, gavebånd, gaveposer, esker og pynt. Til ganske rimelige priser kan du kjøpe produkter med Lagerhaus’ eget design. En ting å merke seg er at Lagerhaus sitt gavepapir er miljøvennlig! Som en av få leverandører har de EU Ecolabel-sertifisert papir i hyllene.

lagerhaus04
Hos Lagerhaus finner du i grunnen det meste du trenger av interiør, kjøkkenting, badeting, gaveinnpakking, oppbevaring og kontorsaker. De fine notatbøkene på bildet over er et eksempel på det. Saksen er også fra Lagerhaus.

lagerhaus05
Du finner kort til alle anledninger hos Lagerhaus også. Og klistremerkene med bokstaver synes jeg var morsomme! En liten hilsen på pakka gjorde den jo litt mer spennende.

lagerhaus06
Jeg skal innrømme at jeg ble fristet til å shoppe et par andre ting hos Lagerhaus mens jeg var i gang. Det fine bildet synes jeg passer perfekt inn her med den fine mørkeblå fargen (finnes også i grønn). Rammen fikk jeg også tak i der, og den lekre clips-lampa måtte med. På det nest-øverste bildet kan dere se et nytt gulvteppe som har flyttet inn. Det skal få bo på soverommet, tror jeg.

lagerhaus07

lagerhaus08
Nå som det blir mørkere ute, liker jeg å tenne levende lys. Det gjør liksom noe med hele stemningen. Disse stearinlysene med hexagonform liker jeg godt for de skiller seg litt ut fra de vanlige kubbelysene.

lagerhaus09

Visste du ikke om Lagerhaus fra før, anbefaler jeg deg å ta en titt i nettbutikken. Mye lekkert-smekkert å velge i der altså! Og du som allerede visste om butikken VET jo at det finnes mye bra der. Jeg sikler ihvertfall på enda flere ting nå…

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.