inspirasjon monday moodboard Ukategorisert

Mandagsmodus og prat om hus

21. september 2015

God morgen, mandag!
Det er mandag. Er jeg klar for mandag? Uuuuhm, ja faktisk ganske klar. I helga fikk jeg nemlig slappet en del av, tatt litt fri, vært på date med min kjære og koblet ut litt. Jeg har skjønt hvor viktig det er å ta seg litt fri i blant, for jobbe kan jeg egentlig gjøre hele tiden. Men da blir det ikke noe gøy til slutt. Da blir det bare veldig veldig slitsomt og jeg kommer til å gå på veggen. Ikke lurt.

Som nevnt var min kjære og jeg på date i helgen! Deilig å komme seg litt ut og bare konsentrere seg om hverandre (jepp, hverdagsfella tar samboerpar uten barn også)! Vi har faktisk begynt å snakke litt om å skaffe oss hus, da. Iiiih! Altså, ikke sånn at det skjer i morgen, men begge har lyst på større plass og mer nærhet til naturen. Jepp, begynner visst å bli voksne vi og 🙂 Nå er det å finne ut hvor dette huset skal være, da. Vi har kanskje litt forskjellige argumenter og fokusområder på hva som er viktigst for oss, så det er viktig å komme fram til noe begge ønsker – samtidig som det er litt fornuft i det også. Uansett, det aller første vi må få somla oss til å gjøre er å pusse opp kjøkkenet og et par ting til her vi bor nå. Man har jo en tendens til å drømme om framtida også glemme litt det man er midt oppi. Vi blir nok her en stund til, ja.

Jeg gleder meg til ny uke og med litt mindre på arbeidsplanen skal jeg faktisk seriøst ta tak i en del ting her hjemme. Nå ser det rett og slett ikke ut her, det er SÅ rotete! Jeg trenger å organisere litt, det har blitt altfor mange ting på for liten plass. Trenger jeg alt? Vel, nei.. men når man driver med foto og interiørstyling er det greit å ha litt å velge i også. Uansett, en ryddings og organisering må til, starting now!

Jeg håper du får en fin mandag og ei GOD ny uke.

monday_moodboard08Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

– Ann Merete

2 kommentarer

 • Svar Julianne 21. september 2015 at 16:14

  Åh, så herlig med hussnakk! Kan absolutt anbefale hus! 😉 Med ekstra plass, litt hage, større soverom, kjøkken osv! Sukk! Håper du har en superfin mandag, fine du 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 22. september 2015 at 14:02

   Hihi, ja en gang må man jo begynne å prate om det 😉 Du vet jo alt om hus så liker at du anbefaler det. Nå må vi bare finne ut hvor og når og.. jaaaada. Fin tirsdag til deg, vakre Julianne!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.