interiør stue Ukategorisert

Den nye TV-benken

24. september 2015

Vi har kjøpt oss ny TV-benk! Det vil si, det er jo en liten stund siden nå, men ny er den uansett. Den gamle vi hadde var stor, mørkebrun og føltes som et enormt drog som dro til seg alt lys i TV-hjørnet. Dessuten var den litt for lang slik at den stengte for døra inn til kontoret. Den nye er lys, nett og helt perfekt! Jeg hadde egentlig tenkt at jeg skulle vente med å vise den fram til vi hadde fått hengt TVen på veggen, men… da hadde det sikkert ikke blitt før til neste år, så da kjører jeg på. Noen ledninger ser jeg ble med på bildene også, men pyttsann. Sånn er det jo bare.

tvbenk02
Jeg kom over et bilde av denne TV-benken i et interiørblad og falt for det litt retro utseendet og at den er ulik det meste jeg har sett av TV-benker. Jeg liker spesielt godt at den har «ramme» og bein av tre, og de små hullene i dørene bryter opp litt og gjør at det hvite ikke oppleves så hardt mot den svarte TVen og veggen bak. Nå er ikke TVen et pent møbel og jeg skulle ønske vi hadde en med litt tynnere ramme, men TV er TV og jeg ser ikke det fornuftige i å bytte ut en som funker helt fint. Det er ikke det vi prioriterer å bruke penger på her i huset akkurat nå ihvertfall.

tvbenk03
TV-benken er kjøpt fra Room21 og du finner den her (annonselenke). Den finnes i helhvit, lyst tre, mørkt tre og hvit med kun trebein også. Litt lenger ned kan du se hvordan den ser ut inni.
(PS: At jeg skriver «annonselenke» bak betyr ikke at TV-benken er sponset, men at Room21 har affiliatelenker som gir meg evt. provisjoner/prosenter hvis noen velger å handle der etter å ha trykket seg inn herfra).

På TV-benken står forresten mitt nyeste lampekjøp, ei retrolampe fra loppemarked! Jeg synes den var så kul og fikk den for en 50-lapp. Aner ikke om det er design eller masseprodusert, men det bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Den lyser og ser kul ut 🙂

tvbenk04

Her ser du hvordan TV-benken er inni. Det er ei hylle slik at det blir fire rom til sammen i benken. Jeg skal innrømme at det var MYE bedre plass i den forrige TV-benken, men vi får plass til rutere, dekoder, Playstation og til og med noen brettspill i denne.
Benken har altså funnet seg godt til rette her, men det er én ting jeg må påpeke. Det er nemlig slik at når vi sitter i sofaen går det ikke å skru på Get-boksen med fjernkontrollen hvis døra til benken er igjen… derfor står den alltid litt på gløtt. Jeg mistenker at det har noe med vinkelen å gjøre og at om benken hadde stått rett foran ville det gått greit gjennom hullene. Bare sånn til info 🙂

tvbenk05

– Ann Merete

//English recap
Our new TV bench has a modern, yet retro style and it fits so much better in our livingroom than the old one. I like the wood combined with the white doors, and the small dots give a little contrast to it all. You find it here (adlink).

2 kommentarer

 • Svar Rita 25. september 2015 at 09:14

  Jeg har sett på nattbordene i samme serien, men har en stor sperre for å handle møbler på nett… Får jo ikke tatt og kjent på kvaliteten da. Hvordan er håndverket på disse? Kjennes det solid ut? Hvordan er treverket? Og hvordan er den hvite fronten? MDF?

  • Svar KREATIV-I-TET 4. oktober 2015 at 21:44

   Hei Rita 🙂
   Jeg synes håndverket er bra på denne TV-benken. Den er solid og treverket er godt å ta på. Dørene foran er også solide. Benken var ferdig sammenskrudd da den kom og den er ikke løs i noen fester eller noe. Kan trygt anbefale denne ihvertfall 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.