DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 52

25. september 2015

Hei! Der var fredagen igjen, gitt! 🙂 Noen ganger føler jeg at jeg har brukt opp alle innledninger som finnes på denne fredagsposten, men det er vel kanskje bare jeg som tenker over det.

Dette tror jeg må ha vært min slappeste og mest energiløse uke på veldig lenge! Hva skjedde liksom? Værskiftesjuk? Aner ikke, men både hodet og kroppen har vært tiltaksløse og uten motivasjon til hverken det ene eller det andre. Leddene har verket litt igjen og jeg har hatt hodepine og nakkevondt. Rett og slett negativ retning i grafen, men nå føler jeg at jeg er på vei opp igjen. Noen ganger trenger man kanskje bare ei sånn uke for å komme på plussiden?

Jeg kom meg endelig på trening igjen i går, etter ei uke opphold. Jeg har time med personlig trener en gang i uka, og er det noe som får dratt meg opp og ut så er det ihvertfall det. Hun syntes tydeligvis det var på sin plass å kjøre intervalltrening på tredemølle for første gang (vanligvis trener vi styrke) og selv om jeg har trent litt intervalltrening før trodde jeg et øyeblikk jeg skulle dø litt. Med stigning på 8% og fart på 12 fikk disse små stubbene av noen bein kjørt seg og jeg mistet egentlig pusten etter hvert. Jeg fikk astmafølelse og nesten litt panikk! Ubehagelig og ekkelt, men kanskje litt nødvendig for å se at man har ganske mye å gå på når det gjelder kondis? Man kommer jo ingen vei om man ikke presser seg litt utenfor komfortsona (prøver jeg å fortelle meg selv).

Vel, nok om mine treningsrutiner. Nå er det fredag og jeg har startet dagen med pressevisning på kino, faktisk. Det er ikke noe jeg har gått på før, men når tilbudet kom kastet jeg meg på. Kino klokka 10 om morgenen blir noe nytt, men definitivt en bra start på helga 🙂
Dagens tre fredagsDIYs er noen fine ting jeg liker; en benk med vevd sete, et kostebrett i skinn og et søtt pompom-veggteppe. Jeg håper det er noe du kan kose deg med og bli inspirert av!

Så ønsker jeg deg ei deilig helg, håper den blir bra!

DIY vevd benk // Woven Bench

DIY-JuteBenchKilde: The Merrythought

Les også: Se flere DIYs du kan lage av treverk

Det er noen gjengangere i denne spalten, og det er rett og slett fordi de kommer med utrolig mange fine DIYs. The Merrythought med Caitlin og Manda i spissen er en av disse. Det er liksom ikke grenser for hva de lager og legger ut på bloggen sin, så da er det en glede å kunne lenke dit slik at dere kommer dere inn dit for en titt. I dag har jeg valgt ut en benk med vevd sete. Det ser kanskje litt vanskelig ut (ikke for å skremme bort noen altså), men det kan jo være at nettopp du som leser her trenger en liten utfordring? Du finner ihvertfall flere bilder og fremgangsmåte på The Merrythought.

DIY feiebrett i skinn // Leather dustpan

DIY dustpanKilde: Monsters Circus

En annen som må kalles å være en gjenganger her er Mette med bloggen Monsters Circus. Den dyktige danske dama virker utømmelig for lekre DIYs og deler snilt av seg med bilder og beskrivelser. Dette feiebrettet i skinn var jo bare superfint, og det spørs om jeg egentlig hadde klart å bruke det til annet enn pynt. Men det kan jo være at det er nettopp akkurat det man trenger – et feiebrett til pynt altså 🙂 Sjekk Monsters Circus for å se mer, da!

Les også: Flere DIYs du kan lage med skinn

DIY Duskeveggteppe // Pom-pom wall hanging

DIY-Pompom-wallhanging_tutorialKilde: We are scout

Så en nykommer jeg ikke har vært borti før, nemlig bloggen We are scout som drives av australierne Lisa og Rebecca. Jeg synes dette pompom-teppet var så søtt så det måtte med i denne fredagens innlegg. Kan du lage dusker, så kan du lage dette også, men om du skulle trenge nærmere beskrivelse så ta en titt på We are scout.

Les også: Se flere veggtepper du kan lage selv

– Ann Merete

//English recap
DIY Woven bench – The Merrythought
DIY Leather dustpan – Monsters Circus
DIY Pom-pom wall hanging – We are scout

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.