inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Nyt dagen

28. september 2015

God morgen!
Har du hatt ei fin helg? Jeg håper det! Også håper jeg du er klar for ei ny fin uke. Siste uka i september, er det mulig? Tiden altså…
Helga mi ble visst litt latere enn jeg hadde tenkt, men da trøster jeg meg med at jeg sikkert trengte det. Dog gjør det mandagen litt travlere, men det er egentlig en veldig grei dag å ha det litt travelt på. Ingenting er som å ha ei lang todo-liste der jeg setter en grønn «check» ved punkt etter punkt. Det er sant, jeg mener det! For kommer man i gang med mandagen, er liksom resten av uka litt reddet. Det er derfor mandag er en bra dag å trene på også. Du setter liksom malen for den aller beste starten på uka!

Jeg tror denne uka blir veldig fin. I dag skal jeg bl.a. gjøre en morsom stylig her hjemme som kommer på bloggen i morgen. Også lurer jeg på om det ikke blir litt kaféjobbing i morgen, altså. Greit å skifte litt arbeidsmiljø i blant. Mot slutten av uka blir det noen sosiale og koselige ting som skjer også, gleder meg! Jeg har forresten tenkt litt over at akkurat denne uka er det ett år siden jeg hadde min siste uke som fast ansatt. Jeg var ferdig i Finn 30. september i fjor og startet for fullt med Kreativ-i-tet dagen etter. Tenk, 1-årsjubileum! Det burde jeg kanskje feire litt?

Har du noen fine planer denne uka? Hører gjerne om dem i kommentarfeltet. Eller om du har lyst til å fortelle hvordan DU gjør mandagen din fin. Har du noen gode tips til hvordan dagen blir grei å komme seg gjennom?

Kos deg med mandagens moodboard og ha en kjempefin dag og uke. Vi blogges 🙂

monday_moodboard09Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

2 kommentarer

 • Svar http://www.alexandraeldby.com 28. september 2015 at 16:09

  Wow. Gratulerer med 1-årsdag! Utrolig inspirerende. Du kan ikke fortelle litt mer om hvordan det var å slutte i jobben for å satse på Kreativ-i-tet? 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 28. september 2015 at 16:37

   Takk for det, Alexandra! 🙂 Veldig rart at det allerede har gått 1 år, altså! 😀 Jeg skal se om jeg ikke får skrevet et blogginnlegg om det, i mens kan du jo titte litt på det andre jeg har skrevet om jobb osv. her: https://www.kreativ-i-tetblogg.com/category/jobb/

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.