collage foto instagram Ukategorisert

Dette skjedde i september

1. oktober 2015

September sendte stråler av sol og kaskader av regn over oss. Kalde friske morgener og kvelder, men varme dager som gjør det umulig å kle på seg riktig. Tjukk eller tynn jakke? Tjukk genser kanskje, men helst t-skjorte under slik at man kan helgardere seg mot sommer, høst og vinter på én gang. Solbriller og paraply i veska, alltid beredt.

Nå er den over og oktober banker på. Med frostmorgener, fallende løv og alt som naturen i endring har å by på. Og litt sånn som det står på det ene bildet under her; «early sunsets, warm tea, messy hair, big sweaters». Endelig (!) kan jeg gå ut uten hestehale for å ikke koke vekk under håret og kanskje jeg kan få brukt de varme genserne som henger i skapet snart. Peisen står klar til oppfyring, vi bør kanskje tenke på å skaffe til veie noe ved.

Måneden som gikk var fin. På Instagram fylte jeg som vanlig feeden med interiør, DIY og god stemning. Her er en collage av det du kunne finne der. Har du lyst til å følge meg, søk meg opp på @annmeretes og si gjerne hei! 🙂

instagram_september01

instagram_september02

instagram_september03

instagram_september04

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.