inspirasjon monday moodboard Ukategorisert

Ny start

5. oktober 2015

God morgen, vakre menneske!
Jeg håper du har sovet godt og er uthvilt og opplagt til ei ny uke. Hvis ikke, så skal du nok komme deg gjennom denne mandagen også. Prøv å glede deg over noe du skal i dag, om det så bare er å se Jakten på kjærligheten i kveld. Ta en ekstra kaffekopp, eller en god kopp te. Ta deg fri i kveld om du kan, vær sammen med noen du er glad i eller nyt ditt eget selskap. Kanskje du har savnet å være litt kreativ?

For min del starter denne uka med bortekontor. Jeg veit ærlig talt ikke hvor effektivt det blir siden jeg skal bort til ei venninne, men jeg satser på at jeg får gjort litt av det som står på ukeplanen. For ukeplanen prøver jeg så godt det lar seg gjøre å lage på søndager. Da har jeg oversikt over hver dag hele uka og hva jeg må gjøre, bør gjøre og har lyst til å gjøre. Jeg bruker en ganske enkel plan (du kan laste den ned gratis her), og jeg synes det funker superbra å ha den foran meg hver dag. Jeg blir litt stressa i hodet hvis jeg skal gå og huske på alt mulig, så å skrive det ned rydder opp i topplokket. Alt for å lage en bra start på uka!

Er du av dem som synes mandagen bare er dritt kan jeg trøste deg med at det snart er tirsdag. Jeg vil uansett anbefale deg å prøve og snu tankesettet litt. Det er det som hjelper for min del ihvertfall. Ja, mandagen kan være hard og brutal å komme i gang med, spesielt om helga har vært fin og du hadde lyst til å strekke søndagen ekstra langt i går. Er du trøtt, uopplagt og gruer deg til å dra på jobb eller skole må du prøve å gjøre det så fint for deg selv som mulig. Er det noe du kan gjøre noe med, prøv å ta tak i det! Ikke utsett det lenger. Gjør de endringene som skal til for at du får det bedre. For en bra start på uka kan ha alt å si for en god fortsettelse også.

Ønsker deg en deilig dag! Kos deg med dagens moodboard.

– Ann Merete

monday_moodboard10Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

1 kommentar

  • Svar Julianne 5. oktober 2015 at 09:36

    *klapper i hendene* Du får det skrevet! 😀

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.