DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 54

9. oktober 2015

Hei, du!
Så koselig at du stikker innom bloggen min! Det skal du vite at jeg setter veldig stor pris på. Selv om det ikke kommer så mange kommentarer (jepp, jeg vet at 2015 ikke akkurat er kommentarenes år), så ser jeg på statistikken at det er en del innom her. Så hei på deg og velkommen skal du være. Håper du synes det er litt koselig å titte innom 🙂

Svipp og svupp så var det nesten helg igjen. Jeg har hatt ei litt sånn halvveis uke egentlig. Formen har vært så utrolig daff og forkjølelsen driver og prikker meg på skuldra. Jeg har prøvd å hangle meg gjennom det jeg må gjøre, men trening har det dessverre ikke blitt så mye av. Satser på ei bedre uke fra mandag! I dag skal jeg prøve meg på fredagspils med United Bloggers, eller United Influencers som vi faktisk heter nå. Litt må man jo gjøre selv om man føler seg noe halvveis. Det er utrolig hva litt sminke og frisk luft kan gjøre.

Dagens tre fine DIYs har til felles at de er… runde? Haha, kanskje litt søkt, men sånn ble det ihvertfall. Jeg skal få vært litt kreativ på søndag, tenker jeg, men ikke med disse prosjektene. Neida, nå er jeg FAKTISK i gang med helsparkling på toalettrommet vårt! Jeg har ikke kommet så langt ennå og må nok ta det litt etter litt, for lett er det ikke (nybegynner!) og jeg ser at det kommer til å bli noen runder med sparkling og pussing. Blir nok bra til slutt forhåpentligvis! (PS: Husk å følge meg på Snapchat om du vil se mer fra meg, jeg heter annmeretes).

Jeg håper du får en fortreffelig fredag og ei like fin helg!

DIY dekorative hyller // Decorative Shelves

DIY-decorative-display-shelves-with-Voyage-wallpaper-the-lovely-drawerKilde: The Lovely Drawer

For noen fine og fargerike hyller å ha på veggen! Disse har Teri med bloggen The Lovely Drawer laget av hatteesker og tapet. Har du ikke tilgang på hatteesker har f.eks. IKEA noen runde bokser i sortementet sitt. Finn fram de fineste tapetrestene du har, eller skaff deg noen tapetprøver fra butikkene, og lim fast til bunnen av boksene før du henger dem opp på veggen. Se nærmere beskrivelse og bilder på The Lovely Drawer.

Les også: Slik lager du en hengende vase, en kul nøkkelholder og et vakkert klokkespill

DIY lenke i tre // Wooden Chain

DIY-wood-chainKilde: A Subtle Revelry

Det er ikke jul helt ennå, men tida går jammen meg fort mot adventstid og juleforberedelser nå. Har du lyst på en litt annerledes julelenke i år kan du prøve deg på denne i tre! Det er Randi som egentlig driver bloggen Swoon som har delt denne idéen med oss på A Subtle Revelry. Jeg er ikke sikker på om det går an å få tak i slike ruller med myke trestrips her i Norge, noen som vet?

Les også: Lag fine ting som glitrer

DIY tekstilpotter // Fabric Pots

DIY-fabric-potsKilde: Pretty Quirky Pants

Har du noen blomsterpotter du er lei av, hvorfor ikke oppgradere dem med fine tekstiler? Yin fra Pretty Quirky Pants har redesignet noen potter til å bli riktig så stilige elementer til interiøret. Hun viser detaljerte bilder og fremgangsmåte på bloggen sin, så ta en tur innom Pretty Quirky Pants.

Les også: Slik har jeg tenkt å pusse opp toalettrommet

– Ann Merete

//English recap
DIY Decorative Shelves – The Lovely Drawer
DIY Wooden Chain – A Subtle Revelry
DIY Fabric Pots – Pretty Quirky Pants

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.