blogg kreativ-i-tet Ukategorisert

Wow, jeg vant!

10. oktober 2015

Lite visste jeg da jeg dro ut i går at jeg skulle vinne den gjeve prisen!

Fredagen startet litt som den har gjort hele uka egentlig, supertrøtt og daff og ikke helt i form. Det ble lite jobbing, for nakken har også slått seg litt vrang og jeg tenkte at litt datafri sikkert ikke ville skade i den sammenhengen. Jeg tok en rolig morgen, men etter hvert fikk jeg på meg sminken, festklær (som vil si svart bukse og svart topp for meg) og busset ned til Aker Brygge. Jeg hadde et lite bloggmøte med Janne, den dyktige dama med bloggen JannOrama, før vi gikk opp til et av byens nyåpnede hoteller for fredagspils med United Influencers.

htl01Bilde fra hotellet vi var på. Jeg skal blogge mer om det en annen gang.

Noen deilige matbiter senere og et par glass cava var det tid for utdeling av månedens blogger-pris. Siden det var så lenge siden sist prisen ble delt ut, skulle de gi ut to priser i går. Først fikk en av de flinkeste matbloggerne jeg vet om, Ina med bloggen Mat på bordet, prisen. Hun var dessverre ikke til stede og fikk ikke høre alle de fine ordene de sa om henne. Så begynte de å snakke om neste prismottaker og etter hvert som jeg hørte alle de fine ordene skjønte jeg at det var noe kjent…

«Denne bloggeren har en regelmessig og jevn økning i følgere og lesertall. Og er et godt forbilde som viser at man kan både lykkes og leve av det man brenner for, selvom det er en nisje. Denne bloggeren sa opp sin faste jobb for å jobbe med drømmen sin. Dette er en blogger som ikke nødvendigvis roper høyest men likevel sprer god stemning i UB-familien med sitt smil og sitt nærvær. Hun har hatt veldig fine sponsede innlegg den siste tiden, som har bidratt til at flere annonsører har fått øyene opp for henne og hun har fått flere spennende oppdrag. Takk for at du trigger kreativiteten – Ann Merete!«

Altså! Hvor stas er ikke det? Å vinne månedens blogger-pris når jeg er i et bloggfellesskap med så utrolig mange (over 100!) flinke, hardtarbeidende og suksessfulle bloggere!? Jeg er rett og slett kjempestolt og dette ga en skikkelig boost til å jobbe videre med bloggen. Det er jo noe av det gøyeste jeg driver med!

Her kan du se en video fra eventet (sponset event):

Det ble ingen lang kveld ute for meg, siden formen har vært så som så i det siste, men jeg er veldig happy for at jeg dro dit ihvertfall. Kommer til å leve lenge på den der 🙂 Jeg dro hjem til data’n, feiret med litt cola zero og hele 3 isbiter, hehe 😉

Jeg håper DU har en bra lørdag! Selv er jeg ute på vift for å besøke min kjære kusine. Altfor lenge siden vi har sett hverandre!

– Ann Merete

4 kommentarer

 • Svar Superpapsen 11. oktober 2015 at 06:53

  Grattis Ann Merete! Denne fortjente du! Helt enig i alt som ble sagt om deg, og lei for at jeg ikke fikk vært med og feiret!!!!

  • Svar KREATIV-I-TET 11. oktober 2015 at 20:05

   Tusen takk for det! 😀 Veldig stas 🙂 Vi får feire litt neste gang vi sees, for å være ærlig var jeg partypooper og dro litt over åtte.. hjem til data’n og cola zero 😛

 • Svar Ina /Mat på Bordet 11. oktober 2015 at 10:37

  Gratulerer så mye Ann Merete – så stas!!
  Fantastisk å være i så godt selskap, bare lei meg for at jeg ikke var der for å feire sammen med deg. Vi får ta det en annen gang 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 11. oktober 2015 at 20:09

   Tusen takk Ina, og gratulerer selv!! 😀 Synd du ikke var der, ja, vi tar det igjen! Var ikke akkurat partyløven selv på fredag… 😉

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.