inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Gi meg energi – dette blir ei spennende uke

12. oktober 2015

God morgen, mandag!
Jeg er mer enn klar for ei uke fylt med masse energi, null hodepine og nysing. Er det mulig å få til, eller? For å legge til rette starter derfor uka med en tur til kiropraktoren. Denne nakken er ikke god asså :-/ Det er nok data- og mobilbruk som er synderen, så nå må jeg virkelig bli litt flinkere til å passe på hvordan jeg sitter. Noen som kjenner seg igjen?

Denne uka er veldig spennende og jeg kjenner jeg får energi bare av å tenke på det som skjer! Høydepunktene er nok 10-årsdagen til kjæresten og meg på torsdag, og Bergensturen jeg skal på i helga. Det er litt trist å forlate kjæresten her hjemme når vi har jubileum, men vi får feire oss selv på torsdagen før jeg reiser. Helga er nemlig booket til DESIGNTALK og interiørmesse, og jeg gleder meg MYE! 😀

Jeg håper du også har noe fint å glede deg til denne uka. Sliter du litt med å finne entusiasmen over mandagen kan det jo være en god idé å sette opp et lite budsjett over positive og negative ting du har på planen i dagene framover. Forhåpentligvis vil du havne på pluss! Hvis ikke bør du kanskje lage deg noen planer som gjør at du kommer dit? 🙂

Ha en fin mandag og ei energifull uke!

monday_moodboard11Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

 

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.