DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 55

16. oktober 2015

Hei du fredag som jeg har gledet til meg så lenge!

I dag reiser jeg til favorittbyen Bergen, som i følge værmeldingen er badet i sol! Ah, som jeg gleder meg til å komme dit! Interiørmesse, Designtalk, skravling, god mat, flott selskap… kan det bli bedre? Jeg ser fram til å treffe både gamle kjente og helt nye bekjentskaper. Det er gøy å endelig møte folk man kun har «snakket» med på sosiale medier!
Jeg håper og tror at inspirasjonslageret blir fylt til randen, spesielt siden temaet for helga er håndverk og håndlaget. Jeg håper på å få kommet med en stemningsrapport her på bloggen før helga er omme.

Dagens tre prosjekter er en god blanding av litt fashion og interiør. Mote og interiør henger sterkt sammen, og interiøret følger ofte etter moten i retningene den går. Et Chanel-inspirert armbånd, et blomstrete veggbilde og fargede tekstiler er det jeg har funnet til dere og jeg håper det kan inspirere.

Ha en herlig fredag, det skal ihvertfall jeg ha! 🙂

PS: Følg meg gjerne på Snapchat for å se hva som skjer i Bergen i helga (annmeretes)! I dag skal jeg dessuten ha «Instagram-takeover» på kontoen til @unitedbloggers, så legg deg gjerne til som følger der for å få med deg det som skjer.

DIY Chanel-inspirert armbånd // Chanel inspired bracelet

DIY-Chanel-inspired-braceletKilde: Adventures in Fashion

Dette Chanel-inspirerte smykket fant jeg på bloggen Adventures in Fashion som skrives av canadiske Vickie. Du trenger to store trekuler uten hull, hvitmaling med perleglans, metalltråd (i gullfarge), skumgummipensel og lim (og drill med bor). For å se hvordan du gjør det, må du ta en titt på Adventures in Fashion. Nytt smykke til helga kanskje?

Les også: Flere smykker du kan lage selv

DIY veggbilde // Wall hanging

DIY-wall-hanging-botanical-francois-et-moi2Kilde: francois et moi

Er du ute etter en litt annerledes ramme? Med et par trepinner og skinntråd kommer du langt. Erin med bloggen francois et moi viser her hvordan hun lagde et superfint bilde av innpakningspapir og rammen hun lagde selv. Hun har laget spor i trepinnene som papiret er limt inn i, men vil man ikke ha det så avansert kan man jo bare lime papiret bakpå trepinnene? Se francois et moi for nærmere instrukser.

Les også: Lag din egen teksturkunst med fotopapir

DIY bleket tekstil // Bleached pastel pink textiles

diy-pastel-pink-textiles-with-gold-utensilsKilde: Paper & Stitch

Har du noen gamle stoffservietter i sterke farger som du ønsker å gi en ny vår? Prøv bleking! Brittni med bloggen Paper & Stitch viser oss hvordan hun endret noen litt utdaterte stygge stoffservietter til å bli ferskenrosa og trendy. Sammen med gullbestikk ser det jo helt smashing ut! Prøve selv? Sjekk Paper & Stitch for mer informasjon.

Les også: Snart Halloween! Her er noen enkle DIYs du kan lage til den skumleste dagen i året.

– Ann Merete

//English recap
DIY Chanel inspired bracelet – Adventures in FashionDIY Wall hanging – francois et moi
DIY Bleached pastel pink textiles – Paper & Stitch

2 kommentarer

 • Svar Line (har en drøm) 16. oktober 2015 at 23:44

  Lekker insop som alltid! 🙂
  Digget veggpynten!

  Ha en god tur og kos dere i Bergen ♡

  • Svar KREATIV-I-TET 19. oktober 2015 at 09:14

   Hei Line!
   Så koselig med kommentar fra deg 🙂
   Tusen takk for det, Bergen var fantastisk (som alltid). Anbefaler virkelig å dra på messa (og Designtalk om det blir arrangert igjen). Inspirert altså!
   Ha en fin mandag og ei god uke 🙂
   Klem!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.