DIY halloween tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 56 [Halloween]

23. oktober 2015

Åh, fredag!
Jeg må innrømme at denne fredagsmorgenen er litt ekstra trøtt. Å gå fra å ha rolig hjemmekontor til å jobbe 100% på dagtid og med annen jobb på kveldstid har vært litt av en forandring! Nesten et lite sjokk… Men så innmari moro og det gjør jo at jeg holder ut litt mindre søvn, et stressa hode og skuldre som nærmer seg litt faretruende ørene. Jeg prøver å tenke på at jeg skal puste med magen, strekke nakken og sortere tankene. Hvis det skjer for mye i hodet på én gang blir man rett og slett overstressa. Jeg har faktisk klart alt jeg satte meg fore denne uka, og i ettermiddag kan jeg ta meg litt velfortjent fri og reise på hyttetur med gode venninner!

Hytteturen har jeg gledet meg til helt siden vi avtalte helg og det skal bli så godt å komme seg opp til litt frisk fjelluft. Og ikke minst å være sammen med folk man er veldig glad i, men ikke ser så ofte!

I dag vil jeg dele tre fine Halloween-DIYs med dere! Neste helg er jo dagen her (lørdag 31. oktober) og da trenger man kanskje litt tid på seg til å forberede litt. Dette er ganske enkle prosjekter som de fleste bør få til, og barna vil sikkert elske å få være med!

Jeg håper du får ei knakende god helg, det skal ihvertfall jeg ha! 🙂

DIY godterieske // Halloween treat box

DIY_halloween_treats1Kilde: Create-Celebrate-Explore

Hva med å dele ut noen morsomme godteribokser på Halloween-festen? Disse har Tonya med bloggen Create-Celebrate-Explore laget og hun har brukt noen ferdige bokser. Men jeg tenker jo at man kanskje kan bruke dorullhylser til dette? Du finner mer info om DIYen på Create-Celebrate-Explore.

Les også: 10 ting jeg gleder meg til i oktober

DIY oreo-edderkopper // Oreo spiders

diy_halloween_oreo_spiders_frokenrosaKilde: Frøken Rosas blogg

Jeg digger disse spiselige edderkoppene! Ikke bare er de corny av utseende, de er ganske nammelige å putte i munnen også. Med fare for å drive en slags egenreklame nå, er dette hentet fra bloggen til Frøken Rosa som jeg selv hjelper til med å skrive. Frøken Rosa er en søt liten interiørnettbutikk som drives av Monica og jeg er engasjert av henne til foto, blogging og nyhetsbrev. De morsomme edderkoppene på bildet over er fra Halloween-innlegget jeg postet denne uka, så gå gjerne inn på Frøken Rosas blogg for å se hvordan du lager disse og noen flere kule Halloween-effekter.

Les også: Her er bilder av hjemmekontoret mitt

DIY flaggermus // Bats

DIY_halloween_batsKilde: Made With Lof

Var ikke disse flaggermusene søte? To papirvinger festet på svartsprayede klesklyper og du har kul veggpynt, pynt til drikkeglassene eller hva du nå måtte ønske å bruke dem til. Det er Isa og Noe med bloggen Made With Lof som har lagt ut denne idéen, og du kan ta en tur inn dit for å se steg for steg-bilder av hvordan du lager dem.

Les også: Flere morsomme ting du kan lage til Halloween-festen

***Ann Merete

//English recap
DIY halloween treat box – Create-Celebrate-Explore
DIY oreo spiders – Frøken Rosas blogg
DIY halloween bats – Made With Lof

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.