inspirasjon monday moodboard Ukategorisert

Mandag, nu kjör vi

26. oktober 2015

Nå har jeg stilt hode, kropp og sinn inn på at denne uka blir en av de travleste jeg har hatt i år. Jeg skal jobbe 100% og enda mer for rom123 og jeg har en del annen jobb ved siden av der igjen. Også må jeg prøve å bevege skrotten litt, få sett han jeg deler seng med innimellom og ja… egentlig tror jeg ikke det blir tid til noe mer. Så lenge det er så morsomme ting jeg driver med skal det gå bra, jeg må bare huske på å puste med magen 😀 Note to self!

Rom123.no lanseres mandag 2. november, og jeg håper alle som leser her tar en titt der da. Nettsidene blir såå fine!

Jeg har fått ladet opp batteriene i helga. Hyttetur med de fineste jentene på Norefjell med ingredienser som brettspill, god mat, godteri, vin, latter, fjelltur, skravling og soving. Ah…! Slike helger må pakkes inn i tynt silkepapir og legges i boksen for de aller beste minnene. Så kan jeg åpne boksen innimellom, løfte forsiktig på silkepapiret som knitrer og tenke tilbake på hvor fint det var.

NÅ er det på tide å sette i gang uka. Er du klar? Gjør denne mandagen til en god dag så får uka di en positiv start!

***Ann Merete

monday_moodboard13Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

4 kommentarer

 • Svar Eli 26. oktober 2015 at 09:58

  Jeg er klar for en ny uke! 🙂 Elsker moodboardet! 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 26. oktober 2015 at 22:22

   Takk for det, Eli! 😀 Godt å høre at du er klar for uka også, man må liksom bare innstille hjernen på det så går det bra 🙂 Klem!

 • Svar Janniche 26. oktober 2015 at 13:25

  KLAR!
  Ca samme opplegg her, men heldigvis hadde jeg den megafulle uken forrige uke, og kan ta det litt mer med ro (?) denne uka… eller… nei, kan jo egentlig ikke det heller. Det jeg mente var at jeg jobber litt mindre timer i min «vanlige» jobb denne uka, men så skjer det desto mer hjemme 😉
  Anyway, that`s the way I like it!
  I dag blir det joggetur sammen med samboeren, like greit å slå to fluer i en smekk 😉

  God mandag til deg også:-)

  Klemmer, Janniche

  • Svar KREATIV-I-TET 26. oktober 2015 at 22:25

   Godt å høre at du er klar også, Janniche! 😀 Hehe, når man ikke har mye å gjøre med jobben må man ta igjen ting hjemme… sånn er det her også. Veit ikke helt om jeg hadde klart fullt kjør hele tiden, men innimellom skal det nok gå bra. Har akkurat flydd rundt her og vannet blomster samtidig med rydding, klesvask og ja.. alt det som hoper seg opp. Mulig jeg må stramme opp han andre her ;-P
   Så digg med joggetur, absolutt et punkt jeg må skjerpe meg på altså… trening…

   Håper dagen din har vært fin og at uka blir bra!

   Klem AM 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.