ellos inspirasjon interiør jul samarbeid Ukategorisert

Kos deg hjemme med Ellos

28. oktober 2015

//Reklame – I samarbeid med Ellos

Plutselig blir det mørkt ute allerede på ettermiddagen og kulden har begynt å ta tak i oss. En sky av frostrøyk forlater munnen hver gang vi puster ut. Vi kryper inn i de lune varme hulene våre og kjenner på behovet for å skape stemning i mørket. Ellos tar dette på alvor og har kommet med flere lune og myke nyheter til både senga og sofaen. Og jeg veit ikke med deg, men for meg begynner den lille kilingen i magen allerede nå selv om det er to måneder igjen til jul. Hos Ellos har nettbutikken begynt og fylles med julepynt og stjerner og jeg har allerede plukket meg ut noen favoritter. Jeg elsker å tenne lys, skru på lyslenker og fyre i peisen på høsten og vinteren nemlig, så her får du se noe av det jeg har lyst til å putte i handlekurven på neste besøk hos Ellos.
Collage med julevarer fra Ellos
1. Adventsstjerne i messing | 2. Adventsstjerne Moon | 3. Adventsstjerne Dot | 4. Juledekor diamant | 5. Duftlys Christmas | 6. Stjerne Vallby | 7. Julekuler Mary | 8. Julekuler Bell | 9. Sengesett i vasket lin | 10. Putetrekk med tre | 11. Lyslykt 3 stk | 12. Langhåret saueskinn | 13. Dekortre | 14. Putetrekk «Sweet Holiday Wishes» | 15. Tape med julemønster | 16. Lysestake, elektrisk | 17. Putetrekk med vedkubber

Disse herlige inspirasjonsbildene har jeg lånt fra Instagramkontoen til Ellos:

ellos01

ellos02

ellos03

ellos04

ellos05

ellos06

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.