DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 57

30. oktober 2015

God morgen, kjære bloggleser!
Hvordan er det med fredagsfølelsen? Smiler du litt ekstra i dag siden det snart er helg? Det gjør jeg, selv om jeg faktisk muligens må jobbe hele helga. Jeg føler jeg lever i ei boble om dagen som kun dreier seg om jobb, jobb og atter jobb. Det er neimen ikke tid til mye annet. Og da føler jeg kanskje jeg er superkjedelig for alle andre enn meg selv. Menmen.. dette er kun en midlertidig periode akkurat nå, til uka blir det bedre! Jeg skal jobbe for rom123 til og med tirsdag, og så får vi se hva som skjer. Jeg vet bare at jeg muligens trenger å koble av litt etterpå.

Det er gøy, da. Jeg fatter egentlig ikke helt hvordan jeg orker å sitte over 12 timer på jobb et sted, så dra hjem og jobbe videre. Legge meg seint og stå tidlig opp med litt for lite søvn. Energien er her og det er nok fordi jeg synes det jeg gjør er så moro. Fine folk hos Egmont får jeg også energi av, det må jeg si. Når jeg først skal sitte og jobbe så mye er det absolutt en fin gjeng å være sammen med!

Nå gjesper du muligens av jobbsnakkingen min, så da skal jeg gi meg før du sovner. Det er jo fredag og da synes jeg du skal nyte litt ekstra! I dag fortjener du vel det, ikke sant? Jeg håper du får ei innmari god helg med tid til å gjøre akkurat det du vil. Kanskje du skal være litt kreativ og lage noe med hendene? Dagens DIY-prosjekter er noen fine ting jeg liker og som jeg godt kan tenke meg å lage selv. Også har jeg begynt å snuse litt på jula og tenker på alt jeg har lyst til å få tid til før den setter inn… må bare bli ferdig med å jobbe så innmari mye først 😀

DIY puter med kalligrafi // Calligraphy pillows

diy_calligraphy_pillowsKilde: Style Me Pretty Living

Har du drømt om å kunne skrive kalligrafi? Tenk å kunne ta penselen fatt og lage et lite kunstverk i tekst, kanskje på en pute til og med? Det kan du faktisk nå, men du trenger hverken pensel eller maling for her har faktisk Style Me Pretty Living lagt ut noen gratis maler du kan skrive ut! Legg strykepapir i printeren og skriv ut før du styrker motivet på ei hvit pute. Ganske genialt, synes jeg!

Les også: DIY putetrekk med gullfolie

DIY fotskammel med liksompels // Faux Fur Footstool

DIY_faux_fur_footstoolKilde: A Beautiful Mess

Alle burde ha en krakk å hvile beina på når man setter seg ned etter en lang dag. Denne søte krakken med liksompels har jentene i A Beautiful Mess lagt ut beskrivelse av hvordan man lager. Ta en titt der borte for å se utstyrsliste og fremgangsmåte.

Les også: IKEA hack – pelskrakk

DIY gavepynt // Flag gift tags

DIY_CHIPBOARD_FLAGKilde: Besotted

Det nærmer seg sakte (eh… ganske fort!), men sikkert jul og pakketid. Denne gavepynten fant jeg på bloggen Besotted og det ser ikke jo ikke så vanskelig ut, eller? Litt tynn kartong, hyssing og stempel gjør susen. Sjekk Besotted for mer informasjon.

Les også: En magisk pakkestund

Fiiin fredag til deg!

***Ann Merete

//English recap
DIY calligraphy pillows – Style Me Pretty Living
DIY faux fur footstool – A Beautiful Mess
DIY flag gift tags – Besotted

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.