inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Et nytt kapittel

2. november 2015

God morgen på mandag!
Vi er i ny uke OG en ny måned. Et helt nytt kapittel på en måte. En mulighet til å bla om i boka, skifte ark på kalenderen og kakke seg sjøl litt i huet. Har du en bra plan for den neste uka og måneden?

Jeg starter den tredje mandagen på rad med å reise ut på jobb. Jeg har to dager igjen hos rom123 og det er i grunnen litt trist. Jeg har trivdes så godt! Satser på at det ikke er siste gangen, hihi 😉 I dag kan dere jo endelig få se hva det er jeg har vært med på å sette i stand også. Sammen med produktsjef Tone og redaksjonssjef Kari Janne har jeg vært med på å lage 130 artikler på to uker til de nye nettsidene, det er ikke verst altså! Sett deg godt til rette og ta en lang og god titt på rom123.no – den er så fin! Du må tune inn på TV 2 livsstil i kveld kl. 21 – da får du se rom123 på TV også. Et nytt og morsomt oppussingsprogram som følger samboere og ektepar og deres uenigheter om interiør.

Når de to arbeidsdagene hos rom123 er over, setter jeg snuta ut av byen for noen dager. Hvor jeg skal skal du få vite senere, nå må jeg kicke i gang dagen med en kaffekopp! Jeg håper du får en herlig mandag!

***Ann Merete

monday_moodboard14Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

4 kommentarer

 • Svar Line (har en drøm) 2. november 2015 at 11:17

  Flinke du 😉

  • Svar KREATIV-I-TET 5. november 2015 at 13:55

   Line: Tusen takk <3

 • Svar Rita 2. november 2015 at 13:04

  Jeg var inne på nye siden til rom123, men gikk fort vekk fra den. jeg syns den har blitt utrolig rotete og uoversiktlig. Bare en samling bilder om du må bruke mye tid for å navigere i, for å finne det du ønsker. Syns det har blitt veldig vanskelig å få oversikt, og vanskelig å sortere ut hva man egentlig vil se. Merker at den nok er ganske trendy og følger de tendenser som er i sosiale medier for tiden, men det passer meg tydeligvis ikke. Så jeg er nok tapt som leser, men sikkert mange andre som liker den. Men godt jobba uansett, skjønner at du har stått på og jobbet masse!

  • Svar KREATIV-I-TET 5. november 2015 at 13:57

   Hei Rita.
   Det er jo synd du ikke likte siden, men sånn vil det vel kanskje alltid være når man lager noe – det kan ikke passe for absolutt alle. Det går forøvrig an å sortere øverst på både rom, stiler og kategorier – da er det kanskje lettere å finne fram.
   Jeg har gitt tilbakemeldingen din videre til redaksjonen 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.