inspirasjon monday moodboard moodboard Ukategorisert

Just another manic Monday

9. november 2015

Goooood morgen!
Mandag, uke 46 – opp og hopp! Forhåpentligvis har du sovet ei god natt og er uthvilt etter helga?
For min del er det bare å henge i stroppen for på dagens plan står workshop med ei jeg har satt opp ny blogg for. Hun ville ha litt råd rundt hvordan hun kan få bloggen og sosiale medier til å vokse, så da møtes vi for en liten økt. Så må jeg forberede styling og bilder til et sponset innlegg jeg skal ha på bloggen i slutten av uka. Her må hver time utnyttes siden jeg skal jobbe hos rom123.no både i morgen, onsdag og torsdag. Og på fredag reiser jeg til Tromsø. Puh! Det er hektisk, men det er jo bare ting jeg vil gjøre så det skal gå bra. Må bare huske på å puste med magen og holde skuldrene lave.

Jeg håper du får kickstartet mandagen med noe bra og at det ikke føles helt uoverkommelig å være i gang med ei ny uke. Gjør det litt ekstra koselig rundt deg med en god kaffekopp (hvis du liker det), en god lunsj og en fin TV-serie til kvelds. Skriv ned fem ting du er takknemlig for og smil med munnen til den smiler av seg selv!

***Ann Merete

monday_moodboard15Kilder: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

4 kommentarer

 • Svar Silje 9. november 2015 at 11:25

  Så deilig inspirasjon på en mandag! Håper du får en fin-fin uke:)

  • Svar KREATIV-I-TET 9. november 2015 at 16:26

   Tusen takk, og det samme til deg Silje 🙂

 • Svar Line (har en drøm) 10. november 2015 at 00:47

  Så gøy med mye å gjøre, du er flink!♡
  Skal du på juleeventet med Iittala?

  • Svar KREATIV-I-TET 11. november 2015 at 00:05

   Tusen takk, Line! 🙂 Det er veldig gøy og hektisk, så må bare passe på å ikke få det så hektisk at det ikke blir moro lenger 😉 Ja, jeg skal dit, du? Klem!

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.