blogganbefaling Ukategorisert

BLOG LOVE ~ DYNAMISK SALONG

11. november 2015

De bloggene jeg liker aller aller best har en kombinasjon av fine bilder, vakkert interiør og gode tekster. Bildene får meg til å stoppe opp og tenke «wow, sånn skulle jeg også ønske jeg hadde det» eller «slike bilder har jeg lyst til å ta også». Tekstene er velskrevne, uansett hva de handler om. De har en nerve og de treffer meg. Språket er levende. Kanskje jeg lærer noe også. Også er det noen som har det så fint hjemme at jeg sukker og oj’er meg gjennom bildene. «Seee så stilig!»

En av de bloggene som får til alt dette er Dynamisk salong. Bloggen skrives av Beate som er en mester på å kombinere nytt og retro. Med før- og etterbilder viser hun hvordan hjemmet hun deler med familien sin har blitt pusset opp til en lys herlig oase med kule fargerike detaljer. Hun gjør det så enkelt, men allikevel effektfullt. I tillegg har hun ordene! Humor, snert og dybde. Jeg er fan! Jeg synes du skal ta turen innom Dynamisk salong og oppdage denne bloggperlen også.

Alle bildene er tatt av Beate / Dynamisk salong.

trappenedgang fra dynamisk salong

hjemmekontor fra dynamisk salong

lounge fra dynamisk salong

borddekking fra dynamisk salong

stue fra dynamisk salong

2 kommentarer

 • Svar Beate Bauer 12. november 2015 at 21:59

  Duuuu da, kjære, Ann Merete. Her sitter jeg i sofaen – en tilsynelatende vanlig torsdagskveld, og setter nesten årets juleskum fullstendig i halsen. GUBBAN! Min blogg, MIN blogg, mitt loppereir av et husvære – som anbefaling hos selveste Ann Merete. Fytti katta, noe så morsomt! Tusen, tusen takk. Tenkt at du liker huset, stilen min og språket mitt så godt da. Til å bli skikkelig glad av. Ja, nærmere auforisk vil jeg nesten si. Gjett om dette var dagens durabelige gledesdose. Så hyggelig gjort av deg. Dette kommer jeg til å leve på lenge. Gode dager til kreative, innovative deg. Følger jo trofast med på din blogg også må vite. Hyggelig hva? Å være fan av hverandre. Uten engang å ha møttes. Enn å i alle fall. Kanskje en gang til neste år, på ett eller annet koselig bloggtreff? Er jo lov å håpe. God klem, i alle tilfelle. Hurramegrundtgladhilsen fra Beate

  • Svar KREATIV-I-TET 16. november 2015 at 19:59

   Åå, det er da bare koselig og velfortjent, Beate! 🙂 Selvfølgelig DIN blogg! Jeg er fan! Veldig hyggelig å høre at du er fan av meg også, jeg er helt enig i at vi bør få og treffes snart! 🙂 Ha ei fin uke, klemmer fra AM 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.