inspirasjon monday moodboard Ukategorisert

På tide med en fordandring – og vi har vært på visning

23. november 2015

Hei på mandagen!
Her ble det en liten frihelg fra bloggen, gitt. Jeg hadde egentlig tenkt å ta noen bilder og vise her i går, men så kom jeg på at den grønne «nettingen» som henger utenpå stillaset de har satt opp rundt blokka her ikke gir det beste fotolyset. Jeg liker grønt altså, men kanskje ikke akkurat den knæsjgrønne fargetonen alle vegger og ting her inne får akkurat nå. Jeg fikk høre i går at stillaset muligens skal være der til april. Iiik! Hvordan skal dét funke med å ta bilder?

Ellers har det vært ei ganske rolig helg, og jeg kjenner at det trengte jeg. Batteriene er ladet opp og jeg starter uka med hjemmekontor. Det har jeg ikke hatt på en mandag på veldig lenge, siden jeg har jobbet mye borte. Det er noe med den litt rolige starten jeg setter veldig stor pris på 🙂 Også var jeg litt preget av nerver i dag tidlig, for min kjære og jeg var nemlig på visning i går! På et hus på Hadeland! Eller småbruk faktisk! Det var et veldig sjarmerende sted, og vi bestemte oss for å «sitte litt på gjerdet» og følge med på budrunden. Som egentlig ikke tok veldig av, og vi kunne fint ha lagt inn bud vi også. Men vi valgte å ikke gjøre det denne gangen. Det skal jo føles helt riktig hvis man først skal kaste seg ut i noe sånt.

blomsten_vokser_opp_av_grusen

Jeg tenkte forøvrig at det må skje en liten forandring på mandagsmoodboardet. Jeg har jo for det meste brukt andre sine bilder i collagen og innrømmer at jeg ikke har spurt om lov til å låne dem. Jeg har lenket til kilden, men det er jo i grunn ikke nok. Jeg skulle ønske jeg tok så mange fine bilder selv, for det har virkelig vært en liten fryd å lage collager med bilder jeg føler kan piffe opp mandagen litt. Eller gi den en stemning. Men skal jeg drive en seriøs og lovlig blogg må jeg slutte med akkurat dét.

Så i stedet for å sitte og maile i øst og vest og sikkert aldri få svar, tenker jeg at jeg må bruke egne bilder her, men at i stedet for å lage en collage plukker jeg ut ett eller to. Jeg håper det kan fungere for både dere og meg 🙂

Og her kommer dagens mål: Å borre seg gjennom den grå veggen mandagen noen ganger kan føles ut som og komme seg ut like sterk og flott som blomsten på bildet over! Og da mener jeg ikke utseendemessig, men på innsiden!
Nå er det snart advent og førjulstid og det kan føles som et stort stressmoment å tenke på alt man vil ordne og fikse. Ja, jeg kjenner litt på det selv. Det er jo første søndag i advent denne uka og jeg har ikke fått tenkt på adventsstaken en gang! Ikke at den trenger å være så fancy, men det er jo greit å ha den på plass søndag morgen. Og adventskalender? Vel, det tror jeg blir flaxkalender i år. Sånn er det å drive en inspirasjonsblogg, man føler liksom man burde vært tidlig ute for å ta bilder og inspirere dere som er innom. Men det er ikke alltid jeg har tid, ork eller får det til, og det får være greit det og 🙂

Jeg håper mandagen din har vært og er fin, og at uka blir like så!

***Ann Merete

6 kommentarer

 • Svar Julianne 23. november 2015 at 14:27

  Hadeland <3 For en perle av et sted! Skal dit på søndag og jeg gleder meg SÅ! 🙂 Gjett om at du skal være med meg og spise kanelboller på glassverket en gang. Hørtes spennende ut med evt boligkjøp. Leilighet og storby har sin sjarm, men akk så mye sjarm det er å bo litt roligere og større også! 🙂 Klem fra meg <3

  • Svar KREATIV-I-TET 2. desember 2015 at 19:09

   Hihi, så bra du liker Hadeland så godt! Det gjør jeg også 😉 Jeg har faktisk ikke vært på Glassverket mer enn to ganger i livet mitt, haha… ikkje bra 😉 Så en kanelbolledate der er jeg absolutt med på! Kjenner jeg er klar for et litt roligere bomiljø nå jeg altså…. Klem!

 • Svar Nann Karin 23. november 2015 at 22:28

  Småbruk, så kult. Kjente jeg tente på tanken og ikke minst på noe utenfor byen . Men, helt enig, det skal føles helt riktig . Lykke til med videre jakt

  • Svar KREATIV-I-TET 2. desember 2015 at 19:10

   Hihi, det er vel kanskje ikke småbruk vi egentlig er ute etter, men en stor gårdsplass og tomt hadde jo ikke gjort noe. Og et uthus man kunne bygd verksted og fotostudio i kanskje? 😀 Vi jakter ikke så aktivt altså, men har på autosøk på Finn i tilfelle det skulle dukke opp noe interessant 😉

 • Svar Janniche 24. november 2015 at 10:13

  Kjære deg!

  Ja, du har hatt mange fine mandagsboards, men det er først og fremst ORDENE dine jeg setter størst pris på og som inspirerer meg mest! Måten du skriver og formidler på er helt fantastisk 🙂
  Jeg roper et høyt «JAAA!» til å bruke egne bilder, jeg synes iallefall det blir enda mer personlig da. Du er en av de få store som fortsatt er personlig i tekstene dine, og det gjør at det er deg jeg prioriterer å besøke 🙂
  Husk: Du er mer enn bra nok <3

  Masse klemmer, Janniche

  PS: Vi flyttet fra byen til landet i sommer. Jeg var mildt sagt meget skeptisk, men har ikke angret et sekund! Aldri har jeg fått roet så mye ned, funnet så mye inspirasjon og våget så mye som nå!

  • Svar KREATIV-I-TET 2. desember 2015 at 19:12

   Åh Janniche, for en superfin kommentar! Jeg har gått og tenkt på den i uka som har gått og blir glad hver gang! Veldig inspirerende med sånne heiarop, det gjør det veldig morsomt å blogge! Jeg skal fortsette å bruke ord og å være så personlig som jeg klarer…
   Og du, så deilig å høre at du ikke angrer på flyttingen! Jeg kjenner jeg lengter etter det samme som deg, jeg får nemlig ikke så mye inspirasjon av grå asfalt og bråkete trafikk, kjenner jeg 😉
   Stor klem til deg fra happy meg! <3

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.