bloggtreff borddekking event iittala jul spiseplass styling Ukategorisert

Se de vakre julebordene som interiørbloggerne stylet for Iittala

24. november 2015

//sponset event

Iittala inviterte til hyggelig julesamling med noen interiørbloggere i dag. I tillegg til at vi fikk servert deilig tapas og skravlet masse, var vi med på en liten stylingkonkurranse der vi ble delt opp i lag og skulle style hvert vårt bord. Temaet var jul og vi kunne løpe rundt og plukke varer blant alt de har der oppe i showrommet i Nydalen. I tillegg hadde de skaffet til veie litt «props» som blomster, furunåler og annet stæsj.

Jeg var på lag med Elisabeth Heier, og sammen laget vi et brunsjbord i lyse naturtoner. «Hvor er det julerøde som du pleier å pynte med, AM?» tenker du kanskje nå? Vel, jeg hadde nok snikinnført litt rødt på dette bordet om jeg hadde funnet noe som passet, men for å være ærlig var det liksom ikke noe som fenget helt av det vi kunne plukke av. Så da ble det slik. Dette og de to andre bordene skal legges ut på Iittalas Facebookside slik at folk kan stemme på det de liker best, så følg med der for å gi favorittbordet ditt en like! 🙂

Her er bordet Elisabeth og jeg stylet:

julestyling hos iittala

julestyling hos iittala

julestyling hos iittala

julestyling hos iittala

Her er bordet som Melissa Hegge (Ideas to steal) og Henriette Amlie Kalbekken (Designlykke) stylet. Her kan man sitte og nyte julegrøten!

julestyling hos iittala

Her er bordet som Jannicke Valen (Aimforhappiness) og Line Jansen (Har en drøm) stylet. Et stilig middagsbord (og hvor fant dere det saueskinnet, jenter?:D)!

julestyling hos iittala

En morsom og hyggelig kveld, og det var spennende å kun ha 40 minutter på seg til å style et bord – uten planlegging! Man skulle jo liksom være enige om det man gjorde og finne ting begge likte. Og det var jo egentlig ikke noe problem, ting ble bare til sånn etter hvert. Men jeg må innrømme at jeg følte meg litt som en forvirra høne til tider der. Litt stressa og usikker på hva jeg skulle gjøre! 😛 Godt å ha ei med god erfaring på laget, da.

Jeg håper du liker julebordene våre!

***Ann Merete

8 kommentarer

 • Svar Dina 25. november 2015 at 07:02

  Veldig fint bord, men til jul MÅ det til litt rødt haha! Iittala har jo så mange fine røde glassting, det kunne de vel ha rotet frem:? Hilsen Ittalafan #1

  • Svar KREATIV-I-TET 25. november 2015 at 09:16

   …det er jo røde merkelapper på serviset..? 😉 Neida, jeg ser hva du mener, og de HADDE funnet fram de røde tingene også altså. Men de jeg kunne tenkt meg å bruke ble kuppet av de andre, også hadde jeg lyst på mer små detaljer. Som julekuler eller noe pynt eller blomster. Jaja, blir mer rødt hjemme hos meg altså 😀

 • Svar Dina 25. november 2015 at 11:05

  Kjenner jeg er skikkelig lei av den minimalistiske jula! I år skal jeg gå ALL in! Skal feire julaften hjemme hos oss, med fire barn, så da må det virkelig bugne av jul!

  • Svar KREATIV-I-TET 25. november 2015 at 14:46

   Hihi, jaaa, kjør på! 😀

   • Svar Dina 25. november 2015 at 15:47

    Nå så de kommentarene mine skikkelg sure ut haha! Det var absolutt ikke meningen:) var bare litt gira på julestemning her,:)

 • Svar Silje 25. november 2015 at 12:52

  Så mye fin inspirasjon! Kreativ gjeng:)

  • Svar KREATIV-I-TET 25. november 2015 at 14:46

   Tusen takk, på vegne av meg selv og de andre 😀

 • Svar villavonkrogh 25. november 2015 at 18:00

  Flinkinger! Så lekkert det ble.

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.