bilder på veggen samarbeid Ukategorisert

Bildeveggen er oppe

29. november 2015

//Reklame – I samarbeid med Japan Photo

For en tid tilbake skrev jeg om hvordan man planlegger en bildevegg og nå kan jeg vise dere resultatet. Jeg valgte å henge bildene på en vegg i gangen, og siden det er null vinduer der måtte jeg bruke kunstig lys. Jeg håper ikke det ser altfor kjipt ut på bildene 😉

Bilderammene jeg skulle bruke kommer fra Japan Photo og bilderammer.no. Jeg valgte noen lette aluminiumsrammer med et enkelt design for som jeg nevnte i forrige innlegg vil jeg at rammene og det som er inni fungerer bra sammen. Så brukte jeg litt tid på å finne bilder og ting å ha i rammene, før jeg klippet ut avispapir i samme størrelse som rammene. Disse hang jeg opp på veggen i gangen for å se hvordan bildeveggen kom til å se ut og for å gjøre det litt lettere for meg selv når jeg skulle henge opp bildene.

planlegging av bildevegg

Og slik ble veggen. Her er det tre bilder som ikke er hengt opp ennå, det ble visst litt sent for banking i veggen her til slutt 😉 Jeg er ikke helt sikker på alle motivene og tror nok jeg har lyst til å bytte ut noen av dem før jeg blir helt fornøyd.

bildevegg

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

1 kommentar

  • Svar Tips til bildeveggen! – Bilderammer Blogg 31. januar 2017 at 10:18

    […] Alle bilder og ideer er hentet fra Ann Meretes blogg Kretativ-i-tet. Les innleggene i sin fullhet her og her! […]

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.